Η Αλίκη Γιαννικοπούλου και η Δέσποινα Ισταμπουλούογλου γνωρίστηκαν τελείως αναπάντεχα ένα Σαββατόβραδο, το χειμώνα του 2013. Σύντομα αντιλήφθηκαν την αμοιβαία τους αγάπη για τη μουσική. Η Αλίκη ως ερμηνεύτρια και η Δέσποινα ως μουσικός (τσέλο, κιθάρα) βρήκαν αμέσως τον κοινό τους κώδικα και ξεκίνησαν την πορεία τους. Στην αρχή σ’ ένα σπίτι, στους σταθμούς των τρένων και στα πάρκα του Κέντρου και λίγο αργότερα ήρθαν και οι πρώτες εμφανίσεις τους.

Τον φετινό χειμώνα ξεκινάνε με «Δύο Ανάσες», ανεβαίνοντας στη σκηνή του Ρυθμός Stage, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου. Μαζί τους έχουν τους δύο βασικούς συνοδοιπόρους τους, που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί: τον Ντίνο Μπελιό στην κιθάρα και τη Δάφνη Ανδρεάδη στα κρουστά. Την μπάντα θα ολοκληρώσουν με την τιμητική τους παρουσία ο Σωτήρης Καστάνης στις κιθάρες, ο Κωνσταντίνος Τσαμόπουλος στα τύμπανα και ο Απόστολος Καλτσάς στο μπάσο.

Μουσικά μονοπάτια με πολλά παρακλάδια και βηματισμούς από το ελληνικό έντεχνο τραγούδι, στο ξένο και στο κλασικό λαϊκό. Γιώτα Νέγκα, Φοίβος Δεληβοριάς, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Sia, Eλένη Τσαλιγοπούλου, Έλλη Πασπαλά και πολλοί άλλοι «συναντιούνται» στην ίδια σκηνή! Πολλή διάθεση και δέσμευση για μια υπέροχη βραδιά.

giannikopoulou_istaboulouoglou_2015_12

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9750060

Ώρα: 21:00

Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here