«Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!» ήταν τα λόγια της ανακοίνωσης των παραστάσεων του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο VOX.

Την Πέμπτη και Παρασκευή που μας πέρασε λοιπόν στις πρώτες δυο παραστάσεις νιώσαμε αυτό το «ξανά μαζί» και την δύναμη της μουσικής του Αλκίνοου και της κορυφαίας μπάντας του.

Πνευματώδης και επικοινωνιακός, ένας καλλιτέχνης – τραγουδοποιός, με καθαρότητα και συστολή που σε συνεπαίρνει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, τραγουδήσαμε, ενωθήκαμε, γεμίσαμε μπαταρίες από αυτή την ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας. Ζήσαμε μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

Στο γεμάτο VOX απογειωθήκαμε μουσικά και εικαστικά όπως πάντα στις παραστάσεις του ξεχωριστού αυτού καλλιτέχνη. Αυτή την Πέμπτη και Παρασκευή να είστε εκεί. Και επειδή τέσσερις μέρες δεν είναι αρκετές ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι σπουδαίοι μουσικοί που είναι μαζί του θα συνεχίσουν τις παραστάσεις τους για άλλες 4 μοναδικές εμφανίσεις: 5 & 6 και 19 & 20 Ιανουαρίου.

Σταύρος Λάντσιας: πλήκτρα
Μιλτιάδης Παπαστάμου: ηλεκτρικό βιολί
Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο
Μιχάλης Καπηλίδης: τύμπανα
Αλκίνοος Ιωαννίδης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας – Βασίλης Δρούγκας
Σχεδιασμός φωτισμών: Μαρία Βενετάκη
Επιμέλεια παραγωγής: Αθύρ

Vox
Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3475900

Προπώληση: Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here