Το «Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή» κυκλοφορεί σε cd από την FM Records. Πρόκειται για έναν concept δίσκο, με ποιοτικά τραγούδια τα οποία υπογράφουν δυο βραβευμένοι δημιουργοί, ο συνθέτης Γιώργος Παπαδόπουλος και ο συγγραφέας/στιχουργός Θανάσης Σάλτας. Είναι ένα ολοκληρωμένο έργο το οποίο γεννήθηκε μέσα από το όμορφο πάντρεμα της μουσικής του Γιώργου Παπαδόπουλου και της ποίησης του Θανάση Σάλτα.

Είναι ένα συνθετικό-στιχουργικό έργο αποτελούμενο από 8 τραγούδια όπου η μουσική και ο στίχος δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Άλλωστε οι θετικότατες δισκοκριτικές επιβεβαιώνουν την πολύ όμορφη και πετυχημένη αυτή συνεργασία των δύο δημιουργών στο cd.

anamesa_sto_fos_kai_ti_vroxi_cover_2015_05_001

Τραγούδια όπως Χρώματα, Κόρη του Μαγιού, Ανάμεσα στο Φως και στη Bροχή, Φονικό, Αναγέννεσις έχουν βραβευθεί σε διαγωνισμούς τραγουδιού.

Τα τραγούδια του έργου δημιουργήθηκαν για να γεννούν εικόνες και να ταξιδεύουν την φαντασία του ακροατή, στον κόσμο των ονείρων και των συναισθημάτων…

Το έργο αυτό έχει μια λυρική μαγεία που μπορεί να μας συγκινήσει, να αγγίξει τις καρδιές μας, και να μας πλημμυρίσει με όμορφα συναισθήματα… Εν κατακλείδι είναι ένα όμορφο έργο 8 τραγουδιών, το οποίο αρέσει σε πολύ κόσμο, γιατί πολύ απλά ο ακροατής ταξιδεύει μέσα από τις μουσικές και τους στίχους του…
Tracklisting:
1. Χρώματα 3.51
2. Κόρη του Μαγιού 3.37
3. Ανάμεσα στο Φως και στη Βροχή 4.15
4. Στην αγκαλιά σου 2.47
5. Χορός στον καθρέπτη 2.20
6. Φονικό 5.14
7. Όλα Άνεμος 2.27
8. Αναγεννεσις 3.35

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here