Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα,  με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Η εκτέλεση νέων και παλαιότερων συνθέσεων από την οκταμελή ηλεκτρο-κλασσική  μπάντα  σε πρωτοποριακές  ενορχηστρώσεις και εκκεντρικές διασκευές αποτελεί   μία νέα μουσική πρόταση   βασισμένη τόσο στην υφολογία της jazz big band και στη συμφωνική προσέγγιση του ήχου,  όσο  και στη μινιμαλιστική αποδόμηση των τραγουδιών.

eleftheriou_vlaxos

Με οδηγό  τον έρωτα και την αισθητική, η παράσταση εναρμονίζει το σύγχρονο με το κλασσικό, το παλιό με το νέο.

Η Αναστασία Εδεν,  σε κοινό καλλιτεχνικό κώδικα με τους δύο δημιουργούς, είναι μία σπάνια τραγουδίστρια, με υψηλές φωνητικές δυνατότητες, που οδηγεί με τη φωνή της την παράσταση, ανακαλύπτοντας νέα μονοπάτια, με ρίζες βαθιά Ελληνικές.

Στην παράσταση, που υπογράφει ο πολυσχιδής Μάνος Ελευθερίου, θα ακουστούν -εκτός των άλλων- για πρώτη φορά τα τραγούδια του ομώνυμου δίσκου, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε συνθέσεις του Αρη Βλάχου και στίχους του μεγάλου δημιουργού, καθώς και ένα τραγούδι σε στίχους της αδερφής του ποιητή, Αγγελικής Ελευθερίου.

eden_anastasia_vlaxos_aris_2016_03_001

Συντελεστές
Επιμέλεια προγράμματος,ενορχήστρωση,πιάνο- Άρης Βλάχος
Επιλογή κειμένων,στίχοι- Μάνος Ελευθερίου

Μουσικοί
Γρηγόρης Φλεμετάκης-Τύμπανα
Πέτρος Σταμέλος- Ηλ. Μπάσο
Δημήτρης Σιάμπος-Κιθάρες
Γιώργος Ταμιωλάκης-Τσέλο
Σταύρος Παργινός- Τσέλο
Βαγγέλης Κατσαρέλης- Τρομπέτα
Γιώργος Ζαρέας- Τρομπόνι

Τρίτη 19 Απριλίου, 9μ.μ.
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλέφωνα 210-3418550 & 210-3418579
Τιμή εισιτηρίου 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here