Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Πορτογαλικού show για το Fado, με τίτλο “REVOLUÇAO DOS CRAVOS” (“H Επανάσταση των Γαρυφάλλων” στα ελληνικά), ο Andre Maia επιστρέφει, αυτή τη φορά με ένα live show αφιερωμένο στα μεγάλα, υπέροχα Γαλλικά τραγούδια.

maia_afisa_2014_11_01

Το ερμηνευτικό ύφος του Andre Maia είναι ήδη αρκετά οικείο στο ελληνικό κοινό. Τα τελευταία 5 χρόνια της διαμονής του στην Ελλάδα, ο Andre έχει «περπατήσει» και παρουσιάσει μουσικά 5 διαφορετικούς δρόμους: Fado, Γαλλικό τραγούδι, το tangο του Piazzolla, Κλασικές ‘Αριες και Λατινο-αμερικανικό τραγούδι. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί με αρκετούς σημαντικούς Ελληνες καλλιτέχνες, ανάμεσά τους αναφέρουμε τους: Γλυκερία, Νένα Βενετσάνου, Ελένη Πέτα, Μάριο Στρόφαλη και άλλους.

Η νέα του παράσταση έχει τίτλο “NE ME QUITTE PAS…“,  και θα είναι μια βραδιά γεμάτη πάθος, αγάπη, πόνο και φόβο – όλα εκείνα τα συναισθήματα, με άλλα λόγια, που βρίσκονται στον πυρήνα της
Γαλλικής κουλτούρας και αποτυπώνονται πάντα στο γαλλικό τραγούδι. Ο εξαιρετικός μουσικός και φίλος του Andre, Μάριος Στρόφαλης, θα είναι ο special guest της βραδιάς.

Andre Maia (φωνητικά)
Γιώργος Ταμιωλάκης (τσέλο)
Μάρκος Κώτσιας (πιάνο)

Special guest: Μάριος Στρόφαλης (πιάνο)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 7€ (όρθιοι) // 10€ (καθήμενοι τραπέζι)
Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21.30 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45)

Tin Pan Alley
Τουρναβίτου 6, πλατεία Ασωμάτων, 10553
Τηλ: 2103210158

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here