2/6/2011
Γράφει ο Τάσος Μπιμπισίδης
Φωτογράφηση: Τζίνα Ζόμπολα

www.musiccorner.gr

Φαίνεται πως οι καιροί κύκλους κάνουν… αφού πολλοί είναι πλέον οι καλλιτέχνες που επιστρέφουν στους μικρούς μουσικούς χώρους, δίπλα στο κοινό τους, θυμίζοντας παλιότερες εποχές και φέρνοντας πίσω το άρωμα των παλιών μπουάτ!

Κάπως έτσι, η Μελίνα Κανά, μετρώντας ήδη 20 χρόνια στο τραγούδι, συνεχίζει να μας ταξιδεύει με την μελωδική και τρυφερή χροιά της… μέσα από μια σειρά live εμφανίσεων, σε διάφορους εναλλακτικούς χώρους! Ο κύκλος των εμφανίσεων αυτών, έκλεισε το βράδυ της Κυριακής 29 Μαΐου στο Noiz στο Γκάζι!

Λίγο πριν τις 12 η Μελίνα Κανά με τους μουσικούς της ανέβηκε στο stage του Noiz ανοίγοντας τη βραδιά με το “Όταν Τραγουδάω” (Αχ ζωή μάγισσα) του Θανάση Παπακωνσταντίνου μέσα σε ατμοσφαιρική διάθεση, ενώ συνέχισε με το “Γέλα ψυχή μου”. Η ερμηνεύτρια καλωσόρισε τους φιλόμουσους θεατές και ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι σε όλους με αγάπη και ήρεμες, όμορφες στιγμές» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ενώ τόνισε πως αυτή θα ήταν η τελευταία της συναυλία σε κλειστό χώρο, καθώς έπεται καλοκαιρινή περιοδεία!

Λίγο αργότερα στη παρέα προστέθηκε και ο Μιχάλης Παπαζήσης, ερμηνεύοντας με τον δικό του ζεστό τρόπο τον ”Αποσπερίτη” του Θανάση Παπαθανασίου, ενώ στη συνέχεια συνόδευσε την Μελίνα Κανά με τη χαρακτηριστική και ιδιαίτερη φωνή του σε ένα ”μουσικό μίγμα”! Οι πιο ethnic ήχοι που πάντα χαρακτήριζαν την Μελίνα Κανά δεν άργησαν να ακουστούν με το “Μιλώ για σένα”, το ντουέτο της με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη ”Έπιασε Βροχή”, τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, αλλά και το αγαπημένο όλων “Να βάλω τα μεταξωτά”!

Συγκινητικό σημείο της βραδιάς, η αναφορά της στον Νίκο Παπάζογλου, με τον οποίο η μάλιστα είχε κάνει τα πρώτα της μουσικά βήματα, ενώ αμέσως μετά το κοινό την συνόδευσε στον “Αύγουστο”. Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον Μανώλη Ρασούλη, που έφυγε και αυτός πρόσφατα από τη ζωή, και τραγούδησε παρέα με όλους το “Αχ Ελλάδα”.

Έκπληξη της βραδιάς… λίγο πριν το τέλος του πρώτου προγράμματος, η Μελίνα Κανά γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους θαμώνες του Noiz και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της ευχαριστώντας τους θερμά όλους, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά με χιούμορ «Έκλεισα τα 22 και μπαίνω στα 23… εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε όμορφες καλοκαιρινές μέρες»! Λίγο αργότερα η βραδιά συνεχίστηκε σε πιο λαϊκούς ρυθμούς με γνωστά τραγούδια από την δισκογραφία της ίδιας και άλλων μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών!

Η Μελίνα Κανά θα συνεχίσει παρέα με τον Μιχάλη Παπαζήση και τους μουσικούς της, να χαρίζει τρυφερά μουσικά καλοκαιρινά βράδια!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here