Ο Αντώνης Μιτζέλος είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του με αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες και βιρτουόζος κιθαρίστας με διεθνή δράση, συνεργασίες και αποδοχή αφήνοντας το δικό του προσωπικό στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, από την εποχή των θρυλικών “Τερμιτών” μέχρι και σήμερα. Έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Γκαλερί Δημιουργών «Σε φόντο Φθινοπωρινό»!

Μία προσωπική, τραγουδιστική, σολιστική βραδιά του Αντώνη, με μια κιθάρα και ένα πιάνο, ακουστική, άκρως συμμετοχική και πάντα επί της ουσίας. Μπορείς να διηγηθείς πολλές ιστορίες με μια κιθάρα, ένα πιάνο και μια ζεστή φωνή. Όλες τις ιστορίες για την ακρίβεια. Τραγούδια και ιστορίες παλιές και καινούργιες, για την αγάπη, τον φίλο, την χώρα σου και τους ανθρώπους της, την γυναίκα και τον άντρα, για ένα τηλεφώνημα που δεν ήρθε ποτέ, για ένα νανούρισμα που θα ήθελες να σου τραγουδήσουν. Τραγούδια και ιστορίες που σημάδεψαν παρέες και σε μια ξεχωριστή παράσταση τις ακούμε όλες μαζί, τις τραγουδάμε όλοι μαζί. Απλά και με ουσία.

Τα τραγούδια του Αντώνη λίγο πολύ όλοι τα έχουμε σιγοτραγουδήσει και τα τελευταία χρόνια τα ερμηνεύει ο ίδιος στις συναυλίες του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, κτίζοντας ένα μοναδικό προσωπικό ερμηνευτικό προφίλ: “Με το ίδιο μακό”, “Να μ’ αγκαλιάζεις”, “Σκόνη”, “Πες μου θάλασσα”, “Φύλακας άγγελος”, “Φλασάκι”, “Πόσο σε Θέλω” και τόσα άλλα… Θα τα ακούσουμε συμμετέχοντας και τραγουδώντας όλοι μαζί, όπως συνηθίζεται στις παραστάσεις του!

Γιώργος Νταλάρας, Φλέρυ Νταντωνάκη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Βιτάλη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Κότσιρας, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μελίνα Ασλανίδου κ.α. είναι μόνο μερικοί απ’ τους κορυφαίους ερμηνευτές της εγχώριας σκηνής, που έκαναν όλους τους Έλληνες να σιγομουρμουρίζουν τα τραγούδια του!

Ο Αντώνης μας προ(σ)καλεί το Σάββατο 30/9 να κλείσουμε τις οθόνες και να πάμε στη Γκαλερί Δημιουργών «Σε φόντο Φθινοπωρινό» και να λυτρώσουμε την ψυχή μας με μουσική και προσωπική επικοινωνία.
Σπεύσατε σε μια …«ήμουν κι εγώ εκεί» βραδιά!
Στο Πιάνο ο Διαμαντής Καλαφατιάδης

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
Ώρα Προσέλευσης : 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30

Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732

Τιμή εισιτηρίου: 12€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here