Ο Αντώνης Βάμβουκας επιστρέφει για να μας παρουσιάσει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τίτλο: “Ο Τρελός της Εποχής“.

Ο καλλιτέχνης, με μία πορεία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης, με 8 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του, με απλό λόγο και ροκ διάθεση κυκλοφορεί το δίσκο “Ο Τρελός της Εποχής”, από την δισκογραφική εταιρεία Aganda Music Productions.

Με κυρίως επίκαιρα, κοινωνικά τραγούδια, απόλυτα συνυφασμένα με την εποχή μας δίνει μία διαφορετική νότα στη μουσική που έχουμε συνηθίσει….. γιατί, “Εσείς οι από πάνω.. προσέχετε τους από κάτω“…

———————————-

O Αντώνης Βάμβουκας ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 στην Κρήτη με το συγκρότημά του Νυχτοβάτες. Το 1995 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο: ” To όνειρο”, στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία “Ηχώ”. Μετά το 2000 πειραματίστηκε με τον ηλεκτρονικό ήχο και με τη διοργάνωση μουσικών και εικαστικών events, ενώ το συγκρότημα υπήρξε φυτώριο για τη δημιουργία καλλιτεχνικών ομάδων.

Από το 2010, ο Αντώνης Βάμβουκας και οι Νυχτοβάτες αναδιαμορφώθηκαν, σε ένα ολιγομελές, ευέλικτο σχήμα, επιστρέφοντας σε ακουστικό set με δικά τους τραγούδια και διασκευές από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο.

Παράλληλα με τη διδασκαλία κιθάρας, πιάνου και φωνητικής, ο Αντώνης Βάμβουκας συνεργάστηκε με πολλά σχήματα, αρχικά στην Κρήτη και έπειτα στην Αθήνα. Έχει διακριθεί σε δύο μουσικούς διαγωνισμούς, τη “Μουσική Άμιλλα το 2011” (το CD κυκλοφορεί από την Antelma Music, και περιέχει το κομμάτι του Αντώνη “Μια Σιωπή”) και στο “Panda Band Contest το 2012”, “Polis art cafe Contest”( 2015 ).Πρόσφατα το τραγούδι του “Μια σιωπή”, κυκλοφόρησε για τρίτη φορά, στο cd της Ertopen “Μαζί για τη νίκη”. Τον Απρίλη του 2013 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τραγούδια δικά του και των Νυχτοβατών με τίτλο “Μια Σιωπή” (ανεξάρτητη παραγωγή). Επίσης συμμετέχει στη συλλογή “Tο νέο ελληνικό τραγούδι”, του Menta 88fm με το τραγούδι του “Απόψε κάνει κρύο” ( Final touch the label).

Και το Δεκέμβρη του 2019 επιστρέφει στην Αθήνα, με το καινούριο του τραγούδι «Υπερπαραγωγή». To τραγούδι επανακυκλοφορεί το 2021 με τη δισκογραφική εταιρία DT music label. Ένα τραγούδι που θα μας ταξιδέψει ευχάριστα στους ήχους της δεκαετίας του 80’s. Όσο για τη συνέχεια ο Αντώνης Βάμβουκας προετοιμάζει το κοινό του για τον νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει αρχές του 2020 με τίτλο «Παράδοση και Rock». Μία ιδιαίτερη δισκογραφική δουλειά όπου ο καλλιτέχνης διασκευάζει με τον δικό του όμορφο τρόπο τραγούδια παραδοσιακά και δημοτικά από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ένας δίσκος που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο ανυποψίαστους ακροατές!

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
——————-
1995 – “Το όνειρο” ( ΗΧΩ ) με Νυχτοβάτες
2011, 2013, 2015 ) – “Μια σιωπή” ( antelma music, ανεξάρτητη παραγωγή & cd Ertopen )
2015- 16 “Απόψε κάνει κρύο” ( Final touch )
2016 – “Στην άκρη του ονείρου” ( Final touch the label )
2019 & 2021 -“Υπερπαραγωγή” – ( Kαθρέφτης ήχων αληθινών & DT music label )
2019 & 2021 – “Τούτο το μήνα” ( Nek Productions & Καθρέφτης ήχων αληθινών )
2020 – «Παράδοση και ροκ» – Live Album στην ΕΡΤ.
2023 – «O τρελός της εποχής» – Αγάντα μουσικές παραγωγές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here