27/1/2011
www.musiccorner.gr

Την περασμένη Τετάρτη λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Ρακάδικο στο Παλαιό Φάληρο πήρε φωτιά. Ήταν η ώρα για τον Χάρη Κωστόπουλο να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες και να παραλάβει τον χρυσό δίσκο για τις πωλήσεις του album του «Χάρης Κωστόπουλος live» που κυκλοφορεί από την MBI.

Πολλοί φίλοι, συνεργάτες παλιοί και νέοι, συνάδελφοι και δημοσιογράφοι ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά του Χάρη Κωστόπουλου κι εκείνος χάρισε σε όλους τους παραβρισκόμενους υπέροχες στιγμές με τις ερμηνείες του. Την απονομή του χρυσού δίσκου στον Χάρη Κωστόπουλο αλλά και σε όλους τους συντελεστές του επιτυχημένου δίσκου έκανε η διευθύντρια της Lyra και της MBI, κα Έφη Κανελλοπούλου.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Κωστόπουλος μαζί με την ορχήστρα του, ερμήνευσαν όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Μαζί του τραγούδησε η Μαρία Εγγλέζου που κυκλοφόρησε πρόσφατα τον πρώτο της προσωπικό δίσκο από την MBI, Ο Χρήστος Παπαδόπουλος από Τα Παιδιά από την Πάτρα και ο Ανέστης Μαντάς.

Μεταξύ των φίλων που ήρθαν να συγχαρούν τον τραγουδιστή ήταν: ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο σχεδιαστής Φιλήμονας και οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού Derti 98,6 με επικεφαλής την Εύη Αγγελίνα που παρέλαβε χρυσό δίσκο για τη στήριξη του σταθμού στο συγκεκριμένο δίσκο.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here