16/2/2011
www.musiccorner.gr

Μία έκπληξη περίμενε τον Ορφέα Περίδη την Παρασκευή το βράδυ κατά τη διάρκεια του προγράμματός του με τους Human Touch στη μουσική σκηνή Δίπλα στο Ποτάμι. Το προηγούμενο άλμπουμ του αγαπημένου τραγουδοποιού με τίτλο «Live και με τους φίλους του» έφτασε τις χρυσές πωλήσεις και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Εταιρίας Γενικών Εκδόσεων, κος Άγγελος Κουτσούκης, ανέβηκε στη σκηνή για να του απονείμει τον χρυσό δίσκο!

 «Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας και σε καιρούς δύσκολους για τη δισκογραφία, καλλιτέχνες όπως ο Ορφέας που δεν πολυεμφανίζεται στα media να κάνει τέτοιες πωλήσεις» είπε ο Άγγελος Κουτσούκης και ευχήθηκε σύντομα να γιορτάσουμε και τις χρυσές πωλήσεις του νέου του άλμπουμ «Ονειροπόλων μόχθοι» που μόλις κυκλοφόρησε.

 Ο Ορφέας Περίδης με τη σειρά του, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και πάνω απ’ όλους τον κόσμο, για τη στήριξη και την αγάπη του όλα αυτά τα χρόνια. Στη διάρκεια του τετράωρου προγράμματός του με τους εξαιρετικούς Human Touch (που με τις τζαζ ενορχηστρώσεις τους δίνουν νέα διάσταση στα τραγούδια του) παρουσίασε πολλά από τα νέα του τραγούδια από το cd που είναι αφιερωμένο στους δώδεκα μήνες του χρόνου. «Είναι ο μόχθος ενός ονειροπόλου, γιατί κουράστηκα πολύ γι’ αυτό το δίσκο» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Χρυσό άλμπουμ πήρε και ο Σάκης Γκίκας από το στούντιο Μύθος.

Εκεί ήταν και ο παραγωγός του νέου άλμπουμ Ηλίας Μπενέτος…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here