Μετά την «Μικρή μου κυρία» (Lady D’ Arbanville) με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα και τη «Λυπημένη Λίζα» (Sad Lisa) με τη φωνή του Νίκου Πορτοκάλογλου, κυκλοφορεί το τρίτο τραγούδι από το επερχόμενο album “Rocka Rolla 6 songs”,  ένα βιβλίο – CD,
ένας δραματουργικός – musical μονόλογός του Δημήτρη Καρρά.

Η Μελίνα Ασλανίδου σε ντουέτο με τον Δημήτρη Μπακούλη ερμηνεύουν το «C’ est la vie» των Lake & Sinfield, με ελληνικούς στίχους του Δημήτρη Καρρά.

Η έκδοση περιλαμβάνει συνολικά έξι τραγούδια σε μουσική των Cat Stevens, Donovan, Graham Nash, Lake & Sinfield & Stone Sour όλα διασκευασμένα με στίχους του Δημήτρη Καρρά και απαγγελίες κειμένων από τον καταξιωμάνο ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη.

Τραγουδούν αλφαβητικά: Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Καζούλης,  Δημήτρης Μπάκουλης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Κώστας Χρονόπουλος και ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο ίδιος ο δημιουργός αναφέρει στο σημείωμα της έκδοσης:
Τι είναι Rock τελικά; Ποιο Rock όμως; Το rock ‘n roll;Το rockabilly; Το folk rock; Το classic rock; Το garage rock; To rock surf; Το phychedelic rock; Το progressive rock; το heavy metal; Το punk rock; Το arena rock; ή το soft rock; Ποιο Rock από όλα; Τι είναι rock; Τα ναρκωτικά; Το Sex; Και το κατρακύλισμα;
Μπα δεν νομίζω…
Δημήτρης Καρράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here