20/7/2012
www.musiccorner.gr

20 Ιουλίου 2012, 21:30 Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Παραλίου Άστρους
Τιμή Εισιτηρίου: 7 €

Craig Walker (ex-Αrchive)
Ο τραγουδιστής των μεγαλύτερων επιτυχιών και των καλύτερων ετών των Archive. Ο Craig μπήκε στο progressive electronic σχήμα των Archive και κυκλοφόρησε μαζί τους τέσσερα albums στην East – West France με αυξανόμενη δημοτικότητα και καθολική αποδοχή από τα media. Σήμερα, μετά την κυκλοφορία του πρώτου του solo album “Siamese”, με περισσότερα από 20 χρόνια δισκογραφικής δουλειάς και αμέτρητες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Craig Walker εμφανίζεται πιο ώριμος από ποτέ. Στο stage ανεβαίνει μ’ ένα δυναμικό ηλεκτρικό σχήμα για να παρουσιάσει ένα playlist από επιτυχίες των Archive, δικές του συνθέσεις και γνωστές διασκευές.

Terpsis
Συναντήθηκαν το 2008 και από τότε δουλεύουν μαζί έχοντας δημιουργήσει μία από τις πιο ενεργές μπάντες στην περιοχή της Αργολίδας. Το Play list τους είναι στο μεγαλύτερό του μέρος βασισμένCο σε δικές τους συνθέσεις οι οποίες κινούνται στο χώρο του Alternative.

Craig Walker

21 Ιουλίου 2012, 21:30 Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Παραλίου Άστρους

Bleach
Το συγκρότημα δημιουργείται το 2010 από 2 πρώην μέλη των Juliet Was A Pornostar και οι συνθέσεις του χαρακτηρίζονται από έναν δυναμικό rock – pop ήχο. Οι Bleach μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του πρώτου τους album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012. Ελεύθερη Είσοδος.

Bitter Sweet
Ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τα κομμάτια από το album “Dancing in the Zoo” που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2012 από την ΕΜΙ αλλά και νέες τους δημιουργίες. Σχηματίστηκαν το 2007 και από τότε σκοπός τους είναι η διαρκής μουσική αναζήτηση με άξονα την βρετανική ψυχεδέλεια και κινητήρια δύναμη την εξέλιξη της βρετανικής σκηνής έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε μεταξύ 60’s και 90’s. Ελεύθερη Είσοδος.

Bitter Sweet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here