28/8/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Locomondo αποχαιρετούν το επετειακό καλοκαίρι που τους βρήκε να γιορτάζουν μαζί με όλους τους θαυμαστές τους ανά την Ελλάδα 10 χρόνια ξέφρενης πορείας στην ελληνική μουσική, με ένα μεγάλο πάρτυ στο Bolivar Beach Bar, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Με τον καινούργιο δίσκο τους «Οδύσσεια» στις αποσκευές τους, οι Locomondo προσκαλούν το κοινό σε μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη τραγούδι, χορό, ενέργεια και… “rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop”. Έχοντας κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, η αγαπημένη τρελοπαρέα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση για την έναρξη της νέας σχολικής και όχι μόνο σεζόν με παντοτινό σύνθημα το «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και φόντο μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής.

Locomondo_afissa_09_2013

Σε κάθε συναυλία των Locomondo, κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, και κάθε συναυλία χαμόγελο και γιορτή με τους ίδιους στο ρεφρέν να τραγουδούν «θέλω να ‘σαι εκεί, ό,τι κι αν συμβεί!», θίγοντας παράλληλα μέσα απ’ τα τραγούδια τους τα… κακώς κείμενα με τον γνωστό τους τρόπο από το 2003 που ξεκίνησαν μέχρι σήμερα. Φέτος επέστρεψαν και στη δισκογραφία με την «Οδύσσεια», ένα δίσκο γεμάτο ρυθμό, ουσιαστικά μηνύματα και ειλικρίνεια, που τους βρήκε ταυτόχρονα να χαράζουν έναν καινούργιο δρόμο στη μουσική της αναζήτηση ως γκρουπ. Το ομώνυμο τραγούδι-video clip του δίσκου είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς, στο κοινό, που δέκα χρόνια τώρα «είστε εκεί, ό,τι κι αν συμβεί» στηρίζοντας με την αγάπη σας την μπάντα σε κάθε συναυλία.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι πάντα κεφάτοι Los Mujeros, το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της Cosmote με το τραγούδι “Hey Woman” και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ “Sun After Rain”, με Balcan rock ύφος και συνεργασίες με τον Νικήτα Κλιντ και τον Vassiliko. Οι Los Mujeros αποτελούν μια μουσική κολεκτίβα με πολυσυλλεκτικό ύφος. Κινούνται ανάμεσα σε Swing – Balkan ρυθμούς ενώ η μουσική τους είναι ένα ιδιαίτερο κράμα παραδοσιακών, πολυεθνικών ήχων των νότιων Βαλκανίων που δένεται αρμονικά με την ελληνική μουσική παράδοση.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 10€
Γενική είσοδος: 12€
Κάτοχοι κάρτας ανεργίας (Τα πρώτα 500 εισιτήρια): 8€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here