30/4/2014
www.musiccorner.gr

Οι Sgt Pepper’s Beatles Tribute Band ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την πρώτη, πολύ πετυχημένη τους σαιζόν με ένα τελευταίο live στο κέντρο της Αθήνας. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper αγκυροβολεί στο Floral στα Εξάρχεια, την Παρασκευή, 9 Μαΐου.

Από την πρεμιέρα τους το Νοέμβριο μέχρι σήμερα, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band πέρασαν από πολλές σκηνές της πρωτεύουσας, ενώ πρόσφατα ξεκίνησαν τις εξορμήσεις τους στην επαρχία. Πριν συνεχίσουν το καλοκαιρινό τους ταξίδι εκτός Αθηνών, στήνουν άλλο ένα Beatles live party στον ζεστό χώρο του Floral.

Η γεμάτη χορό και συναισθήματα διαδρομή περνάει πάντα από όλους τους σταθμούς της πορείας των Beatles, από το Please Please Me και τις πρώτες επιτυχίες του ’63-’64, έως τις μεγαλειώδεις συνθέσεις του White Album και του Abbey Road. Το κίτρινο υποβρύχιο του Sgt. Pepper ξεκινάει από την αθωότητα του “Love Me Do”, θυμάται με νοσταλγία το “Yesterday”, τριπάρει με το “Lucy In The Sky With Diamonds” και, βέβαια, χορεύει με “She Loves You”, “A Hard Day’s Night” και “Twist and Shout”.

Φυσικά, όπως ξέρουν όσοι ακολουθούν πιστά τους Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band, σε κάθε live προστίθενται και νέα τραγούδια, καθώς η μαγεία των “Σκαθαριών” είναι ανεξάντλητη.

Beatlemaniacs και μη, οι Sgt. Pepper’s Beatles Tribute Band σας προσκαλούν: Come Together για ένα ακόμη δυνατό πάρτυ!

sgt_peppers_tribute_band_2014_05

Floral Cafe
Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια

Είσοδος 3 ευρώ

Ώρα έναρξης 22:30

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here