Η ανυπάκουη τραγουδοποιός Billie Supernatural αναστατώνει την σκηνή του Faust στήνοντας ένα εορταστικό γλέντι, από εκείνα που θα θυμόμαστε για καιρό!

Η μουσική της μας καίει τα σωθικά και οι στίχοι της είναι μια γερή γροθιά αλήθειας και θάρρους. Με τον αέρα της ρεμπέτισσας η Billie τριγυρνά αλήτικα στα μονοπάτια της new soul, Voodoo Jazz, groove hop,reggae, wonky -pop, synth hop wave, nu -disco, drum and bass μέχρι το ρεμπέτικο. Η απρόβλεπτη τραγουδοποιός κάνει παιχνίδι σε δύο γλώσσες μπλέκοντας αναπάντεχα τις αγαπημένες μας μουσικές και τις σφιχταγκαλιάζει με πάθος!

Με femme tasty διάθεση και κατακόκκινο κραγιόν, θα μας μοιράσει μουσικά φιλιά παρουσιάζοντας κομμάτια από το debut album της με τίτλο “Σαν κυρία” που κυκλοφόρησε το 2018 υπενθυμίζοντάς μας να συμφιλιωθούμε επιτέλους με τις αμαρτίες μας. Ακόμα θα έχουμε την ευκαιρία να κρυφακούσουμε το δεύτερο της άλμπουμ με τίτλο “Ντάρμα” το οποίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει ολόκληρο μέσα στο 2024 και το έχουμε ήδη αγαπήσει με τα tracks “Κομμάτια είσαι πάλι” / “Αγκαλιά με κρούσμα” / “Λαλαλα” και τα τρελά τους video clip τους που επιμελείται η ίδια.

Συμμετέχουν οι Μουσικοί:
Στίχοι- Μουσική- Τραγούδι : Βασιλική Μαλλή
Κιθάρα :Μιχάλης Στεφανίδης
Τύμπανα: Χρήστος Κουτσούκος
Μπάσο : Ανδρέας Αβουκάτος

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης 9:30 μμ

Faust bar-theatre-arts
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3234095

Είσοδος: 8€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here