Σαράντα εννιά χρόνια, On The Road, κλείνει φέτος, ο Δημήτρης Πολύτιμος, ο μεγαλύτερος σε ηλικία (είναι 81 ετών), έλληνας ροκ καλλιτέχνης με σημαντικές συνεργασίες όπως τους Aphrodite’s Child στο τους δίσκο «666» και συμμετοχές σε ιστορικούς δίσκους του ελληνικού ροκ και γεγονότα σταθμούς όπως: Ζωντανοί στο Κύτταρο, Φλου του Παύλου Σιδηρόπουλου, Zorba the Freak κ.α.

Οι Blues Revenge είναι ένα σχήμα που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των blues, εμπλουτίζοντας αυτή την τόσο σημαντική μουσική φόρμα με στοιχεία από άλλες μουσικές, όπως rock, soul, jazz και δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχητικό αποτέλεσμα.

Ο Ανδρέας Γκομόζιας είναι ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους κιθαρίστες της ελληνικής blues σκηνής, που συνδυάζει πολλά είδη παιξίματος κιθάρας, όπως r’n’b, soul, jazz. Παίζει κιθάρα από το 1980 με συμμετοχή στους ‘BLUES FAMILY’ και το 1993 ιδρύει τους ‘DRIFTING AROUND’. Ξεχωρίζει για την εκπληκτική αυτοδίδαχτη και επικοινωνιακή τεχνική του και τις αμέτρητες live εμφανίσεις του, καθώς έχει συνεργαστεί με πολλούς έλληνες μουσικούς και έχει ανοίξει τις συναυλίες των: Peter Green, Snowy White, Mick Taylor, John Mayall, Nine Below Zero, Nazareth, Paul Lamp, and Eric Sardina.

Το καλοκαίρι του 2008 μαζί με τον Τάσο Δρίτσο στο μπάσο και τον Χρήστο Ανδριανό στα τύμπανα δημιουργεί τους Blues Revenge, έναgroup που κινείται από το ηλεκτρικό blues του Chicago ως το jump blues της Δυτικής Ακτής και από το rock blues της Βρετανίας ως το jazz blues της Νέας Υόρκης, παίζοντας κλασικά κομμάτια των Robert Johnson, Muddy Waters, Freddie King, BB King, Howlin’ Wolf, Buddy Guy, Albert King, Peter Green, Eric Clapton, Cream και πολλών άλλων.

Θα τους ακούσουμε στη συνεργασία τους με τον Δημήτρη Πολύτιμο, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στο Floral.

blues_revenge__polytimos_2014_10

Ανδρέας Γκομόζιας – Κιθάρα, φωνή
Τάσος Δρίτσος – Μπάσο
Χρήστος Ανδριανός – Τύμπανα

Floral
Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια, τηλ. 210 3800070

Στις 22:00

Είσοδος 3 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here