Το απόλυτο 00’s party είναι γεγονός! Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, οι BOMFUNK MC’S προσγειώνονται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για μία και μόνο συναυλία. Στο πλευρό τους θα είναι ο Δημήτρης Μεντζέλος και ο Πρύτανης με τους ΤΡΙ.Π.Α.ΚΡΟΥ ολοκληρώνοντας το line up του party της 20ετίας!

Οι Φινλανδοί hip hoppers BOMFUNK MC’S κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album “In Stereo” το μακρινό 1999 χαρίζοντάς μας αδιαμφισβήτητα το απόλυτο hit “Freestyler” το οποίο τραγουδήθηκε και χορεύτηκε όσο λίγα τόσο στην Ελλάδα και την Ευρώπη όσο και παγκοσμίως. Το 2019 το group επανενώθηκε στην αρχική του σύνθεση με τον ράπερ Raymond Banks aka B.O. Dubb (γνωστό παλαιότερα ως “B.O.W.”) να επιστρέφει ως frontman και τον Jaakko Salovaara, γνωστό ως “JS16” ως παραγωγός.

Ο Δημήτρης Μεντζέλος και ο Πρύτανης έχουν γράψει τα δικά τους καντάρια μουσικής ιστορίας στην Ελλάδα ως τα 2/3 των λατρεμένων “Ημισκούμπρια” αλλά και με τη μετέπειτα πορεία τους. Για δύο δεκαετίες ήταν σημάδι κούλνες το να ξέρεις τους στίχους από τα Ημισκούμπρια ενώ μέχρι και σήμερα υπάρχουν τραγούδια – ύμνοι που δεν λείπουν από κανένα setlist που σέβεται τον εαυτό του. Πλέον, με ξεχωριστή πορεία ο καθένας, επανενώνονται σε ξεχωριστές αφορμές όπως αυτή η μοναδική συναυλία. Από τη σκηνή δε θα μπορούσαν να λείψουν οι ΤΡΙ.Π.Α.ΚΡΟΥ (Τριάδα πουν’ ανώτερη) που το κρατάνε αληθινό με hits όπως το “Μόνο Κρέας” και “Κιτς Κιτς” για όσους ξέρουν.

Ξεκινάμε το countdown για το U L T I M A T E ’00s party, με Bomfunk MC’s – Δημήτρης Μεντζέλος x Πρύτανης x ΤΡΙ.Π.Α.ΚΡΟΥ στις 15 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

35 μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία, δίνουμε ραντεβού για προθέρμανση στο ΕΠΙΚό pre-party στο Bikini Beach Bar στις 10 Ιουνίου και παρτάρουμε με όλα τα αγαπημένα hits & guilty pleasures από τα late 90s & 00s!

Προμηθευτείτε το εισιτήριο και για τα δύο events μόνο με 25€ κερδίζοντας 20% έκπτωση!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022
Οι πόρτες ανοίγουν: 19.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

* ΕΠΙΚ Pre-party, 10 Ιουνίου @ Bikini Beach Bar

Τιμές Εισιτηρίων:
Early Birds: 18€
Προπώληση: 25€
Πόρτες: 32€

Combo εισιτήριο για ΕΠΙΚ party & συναυλία: 25€

Προπώληση viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here