Οι Γιορτές είναι σύμβολα αναγέννησης. Σηματοδοτούν τον θάνατο του παλιού «εαυτού» και την επανεκκίνηση του χρόνου. Οι κοινωνίες είναι ανίκανες να γιορτάσουν. Τα έθιμα μέσα στις κοινωνίες κατάντησαν μια καταναλωτική γελοιότητα, που αφήνει πίσω της θλιμμένες καρδιές και άδειες τσέπες. Οι μόνες που μπορούν να γιορτάσουν είναι οι κοινότητες.

Η κοινότητα των Χαΐνηδων (μουσικοί και ακροατές) καλεί τα μέλη της να γιορτάσουμε μαζί, στο φιλόξενο θέατρο Ροές στις 22, 23 και 29, 30 του Δεκέμβρη καθώς και τα τρία πρώτα Παρασκευοσάββατα του Γενάρη (6, 7, 13, 14, 20 και 21). Τραγούδια απ’ όλη τη δισκογραφία τους («Το καπηλειό», «Ο ακροβάτης», «Συνταγές μαγειρικής», «Η τίγρη», «Είχα μια αγάπη μια φορά») και όχι μόνο, σ’ ένα πρόγραμμα αυξανόμενης εντροπίας. Ειδικά διαμορφωμένες οι «Ροές», θα διαθέτουν χώρο για καθήμενους, όρθιους και για όσους επιθυμούν να χορέψουν.

Η χαρμόσυνη τελετή θα πραγματοποιηθεί χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου αρχιεπισκόπου Γαïδουρονησίου, κ. Δημητρίου και πλήθος παναγιωτάτων επισκόπων: Δημήτριος Αποστολάκης, Μιχαήλ Γαλάνης, Δημήτριος Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Γεώργιος Κωνσταντίνου, Μιχαήλ Νικόπουλος και Αγγελική Σύρκου.

Βάρδα Φουρνέλο!

Παραστάσεις
Πέμπτη 22 και 29 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 6, 13 και 20 Ιανουαρίου
Σάββατο 7, 14 και 21 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 22:00

Θέατρο Ροές
Ιάκχου 16, Γκάζι
Τηλ. 210 3474312

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 12 ευρώ
Στο ταμείο
κανονικό: 15 ευρώ
μειωμένο*: 12 ευρώ
(*) μειωμένο: άνεργοι, φοιτητές, παιδιά, ΑμεΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here