21/2/2011
www.musiccorner.gr

Το κομμάτι “Time Machine” αντιπαραβάλλει το παρόν και το μέλλον, παραθέτοντας κάποια κλασσικά Hip Hop στοιχεία του παρελθόντος με μια πρόβλεψη για το μέλλον της μουσικής αυτής. Ο Λόγος Απειλή βρίσκεται στο παρελθόν ενώ ο Freestyle στο μέλλον και γεφυρώνουν αυτή τη χρονική διαφορά με τον φρέσκο Hip Hop ήχο.

Το βίντεο γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου σε green screen, σε στούντιο στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε και η ψηφιακή επεξεργασία, από την 9six media.

Το κομμάτι είναι σε παραγωγή του Eversor, των Major League Bangers, και αποτελεί το δεύτερο βιντεοκλίπ του δίσκου “I am Hip Hop”, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το ανεξάρτητο label “I am Hip Hop”. Στο κομμάτι επίσης συμμετέχει στα scratch ο D-Mice των Total Reality…

Γέννημα θρέμμα της Κοζάνης, ο Λόγος Απειλή τα τελευταία 5 χρόνια είτε ως μέλος των Απέχεις και των Ladose, είτε σόλο με τις κυκλοφορίες του “Ναρκωτικό Πολυτελείας” και το διπλό “Άλλα λόγια να μισιόμαστε” έχει δείξει την αστείρευτη όρεξη του και κρατά το κοινό εν αναμονή με κάθε επερχόμενη κυκλοφορία του δικαιώνοντας όσους τον θεωρούν σήμερα τον πιο πολλά υποσχόμενο ανεξάρτητο καλλιτέχνη της ελληνικής Hip Hop. To 2010 ένωσε τις δυνάμεις του με τον Freestyle των θρυλικών Arsonists με σκοπό να αποδείξει ότι αυτό που μετράει είναι η αγάπη για την Hip Hop κουλτούρα, ανεξαρτήτως καταγωγής και γλώσσας.

Ο Freestyle, κατά κόσμον Robert Wallace γεννημένος στη γενέτειρα του Hip Hop, τη Νέα Υόρκη καθίσταται από νωρίς (δεκαετία ‘80) ενεργό μέλος της μουσικής αυτής σκηνής. Μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Arsonists, και εν συνεχεία solo καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει τα κλασσικά “Etched in Stone” και “The Long Road to Classic”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here