Η Δέσποινα Βανδή και ο Νίκος Οικονομόπουλος  συνεργάζονται και ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο Fever. Οι δύο τραγουδιστές, με την αξιοσημείωτη πορεία τους στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και θα είναι ένα από τα πιο δυνατά σχήματα του φετινού χειμώνα.

eurovision_gr_final_show_2014_03_68_vandi

Οι πρόβες στο νυχτερινό κέντρο Fever έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι εντατικές. Εξάλλου, ο χρόνος μετράει ήδη αντίστροφα για την εναρκτήρια βραδιά που όλοι θέλουν να είναι εντυπωσιακή Από κοντά και οι Boys and Noise, η μπάντα, η οποία μέσα σε ένα χρόνο τράβηξε τα βλέμματα πάνω της, αλλά και η Demy με την μοναδική χροιά της φωνής της, αλλά και τα εμπορικά hit που έχει ερμηνεύσει και ακούγονται σε όλα τα μουσικά στέκια της πόλης.
Η ορχήστρα, λοιπόν, είναι έτοιμη να πάρει θέση στην πίστα και να παίξει όλες τις επιτυχίες μέσα από την πλούσια δισκογραφική παρουσία του Νίκου Οικονομόπουλου, της Δέσποινας Βανδή και των υπολοίπων μελών του σχήματος.

Το τεραστίων διαστάσεων Fever θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε όλη την διάρκεια της χειμερινής σεζόν. Ο χειμώνας προβλέπεται ιδιαίτερα απολαυστικός, ενώ Οικονομόπουλος Βανδή στο Fever θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here