Γράφει η Εβίτα Μπουρμά

“Η Έμμα μετρούσε τις σαπουνόφουσκες, όταν χτύπησε πάλι η πόρτα.”
“ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ; ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ Ή ΜΙΑ ΧΗΝΑ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΟΥΡΑ;”

Το βιβλίο που διάλεξα αυτή τη φορά δεν έχει εκδοθεί πρόσφατα! Καθόλου μάλιστα! Ήμουν εγώ το παιδί, διάλεγα εγώ την συνέχεια της ιστορίας και τώρα είμαι η μαμά! Δεν το βαρέθηκα τότε και τώρα που βρέθηκε πάλι μπροστά μου, μου φαίνεται το ίδιο συναρπαστικό! Το ίδιο πιστεύω πως νιώθουν και πολλοί άλλοι.

Trivizas_ntolmadakia_01

Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο, δεν το διαβάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Μάλιστα, αν το προσπαθήσει κάποιος, είναι βέβαιο πως θα μπερδευτεί και ιστορία δεν θα βρει! Όμως.. αν το διαβάσουμε σωστά.. κάθε φορά θα έχουμε και μια νέα ιστορία!

Ο Ευγένιος Τριβιζάς πλάθει και μετά αναδιπλώνει φανταστικούς κόσμους. Μας ανοίγει μια πόρτα και μας αφήνει ελεύθερους να περιπλανηθούμε μέσα τους. Την διαδρομή θα την επιλέξουμε εμείς. Δηλαδή.. όχι ακριβώς εμείς! Τα μικρά μας!

Trivizas_ntolmadakia_02

Το βιβλίο αποτελείται από 160 ενότητες και με τις ερωτήσεις που υπάρχουν για την συνέχεια, προκύπτουν περίπου 1900 ιστορίες! Πώς να σε κουράσει λοιπόν! Όμως υπάρχουν και σημεία που ο αναγνώστης καλείται να απαντήσει στην ερώτηση “Βαρέθηκες;”. Αν η απάντηση είναι θετική, έχει συμβουλές που σίγουρα νικούν τη βαρεμάρα! “Πήγαινε να κάνεις μια τούμπα στο κρεβάτι σου και μετά συνεχίζουμε!”

Trivizas_ntolmadakia_03

Κλείνοντας ας θυμηθούμε τα λόγια του συγγραφέα για την ανταπόκριση που είχε το βιβλίο, λίγο καιρό μετά τη συγγραφή του: «Έχει προκαλέσει μια κάποια σύγχυση στην αγορά. Πολλές νοικοκυρές το αγοράζουν πιστεύοντας ότι περιλαμβάνει συνταγές για ντολμαδάκια. Από την άλλη πλευρά όμως, άλλες νοικοκυρές μου στέλνουν ντολμαδάκια σε τάπερ. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις βιβλίου που εμπνέει τους αναγνώστες να συμβάλουν απευθείας στη διατροφή του συγγραφέα. Αν γράψω μερικά ακόμη βιβλία με παρόμοιους τίτλους, ίσως εξασφαλίσω τη διατροφή μου για το άμεσο μέλλον»!

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here