Ύστερα από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο Δημήτρης Μπάσης παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική εργασία με τίτλο «Τί Τα Θέλεις».

Σε αυτήν ερμηνεύει δημιουργίες σπουδαίων συνθετών και στιχουργών, όπως οι: Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ανδρέας Κατσιγιάννης, Αντώνης Ανδρικάκης, Οδυσσέας Ιωάννου, Βασίλης Γιαννόπουλος, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Πόλυς Κυριάκου και Νίκος Αναγνωστάκης. O τελευταίος υπογράφει μαζί με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και το ομότιτλο τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από τον κόσμο.

Το «Τί Τα Θέλεις» είναι η ιδανική πρόταση για να γιορτάσει και να υπογραμμίσει με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Μπάσης την 20ετή παρουσία του στην δισκογραφία.

basis_cover_2017_06

Ένας πηγαίος σύγχρονος ερμηνευτής, με τη στόφα των κλασικών βάρδων, που με το ταλέντο και τη συνέπειά του υπηρετεί με αξιώσεις το καλό τραγούδι, παντρεύοντας αρμονικά το χτες και το σήμερα.

Έκδηλη στο «Τί Τα Θέλεις» η ανανεωτική διάθεση του ερμηνευτή και των συνοδοιπόρων του, στον ήχο, στο λόγο, στις μελωδίες, στην ενορχήστρωση.

Ένας δίσκος που σίγουρα ήρθε για να μείνει.

Η έκδοση συνοδεύεται από πολυσέλιδο ένθετο με στίχους, σημείωμα του ερμηνευτή, λεπτομέρειες για τους συντελεστές και φωτογραφίες.

Η επιμέλεια της παραγωγής είναι του Ηλία Μπενέτου.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here