Σας παρουσιάζουμε το μουσικό video του νέου single της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, «Την Ίδια Στιγμή να Ζούμε», σε σκηνοθεσία Μάιρας Στυλιανού.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επέστρεψε στις αρχές του φθινοπώρου, με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που κυκλοφορεί στο προσωπικό της label με τίτλο rEAct, στη στέγη της PANIK RECORDS.

«Την ίδια στιγμή να ζούμε», ο τίτλος του νέου single ή πώς μια παρέα αγαπημένων συνεργατών της Ελευθερίας έφτιαξαν ένα τραγούδι που ξυπνάει τη διάθεσή μας για γιορτή και φιλοδοξεί να μας κάνει να το τραγουδάμε στις δικές μας παρέες. Αυτή ήταν και η βασική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε το σενάριο της Μάιρας Στυλιανού με αποτέλεσμα να προσκληθούν στο γύρισμα οι ΤΑΚΙΜ, βασικοί συνεργάτες της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο τραγούδι αυτό, αφού υπογράφουν την ενορχήστρωση.

Μια παρέα με κεντρική καλεσμένη την ίδια την Ελευθερία, απολαμβάνει στον κήπο ενός σπιτιού την ηλιόλουστη ημέρα και τη χαρά της γιορτής. Πίνουν, τρώνε και τραγουδούν. Εικόνα χαράς, στιγμές που μοιράζονται όλοι μαζί, αγκαλιές, φιλιά και ο έρωτας πάντα παρών! Ως παράλληλη ιστορία βλέπουμε ένα νεαρό ζευγάρι που συμμετέχει στην γιορτή, φιλτράροντας κάθε τί που συμβαίνει μέσα από το πρίσμα του έρωτά τους.

 

Η χαρά της γιορτής, η παρέα, το «μαζί», το τραγούδι που μας ενώνει. Την ίδια στιγμή να ζούμε και να γιορτάζουμε. Απολαύστε το!

Το τραγούδι υπογράφουν ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (σύνθεση) και η Λήδα Ρουμάνη (στίχοι). Μουσική παραγωγή – Ενορχήστρωση: Θωμάς Κωνσταντίνου – ΤΑΚΙΜ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here