Με τραγούδια μεγάλων συνθετών, τραγούδια του κινηματογράφου, τραγούδια κρυμμένα διαμάντια, ανοίγουν οι χειμερινές παραστάσεις της Έρρικας Πατρικίου ξεκινώντας από το Cats, έναν όμορφο χώρο στο Μοναστηράκι, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στο ατμοσφαιρικό Ίχνος του Πειραιά την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

patrikiou_errika_2017_10_001

H γνωστή ερμηνεύτρια επιλέγοντας ένα πιάνο ένα βιολί και τους ήχους των πλήκτρων, ερμηνεύει άλλοτε με λυρισμό, άλλοτε με θεατρικότητα, τραγούδια γνωστά αλλά και άγνωστα, περνώντας από την Αθήνα του ’30 σε ήχους του σήμερα που μπλέκονται με έξυπνες και ευφάνταστες διασκευές και πότε ξεσηκώνουν, πότε βάζουν σε σκέψεις τους ακροατές. Αττίκ, Goran Bregovic, Σταμάτης Κραουνάκης, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Αντύπας, Μάνος Χατζιδάκις και άλλοι μεγάλοι συνθέτες, τραγούδια της Παράδοσης καθώς επίσης και το single της ερμηνεύτριας που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2017 με τίτλο “Κατάσαρκα” σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη και μουσική του Αντώνη Μιτζέλου, αλλά και το νέο single που παρουσιάζεται μέσα στον Οκτώβρη από τη Heaven/14 music με τίτλο “Κρυφτο” σε στίχους της Μαρίας Παπαδάκη και μουσική της Αρετής Κοκκίνου, ταξιδεύουν και μαγεύουν τον ακροατή.

Συνοδοιπόροι τρεις εξαιρετικοί μουσικοί, ο Ηλίας Χατζόγλου, ο Ιάσονας Τουφεξής και ο Χάρης Κεχαΐδης, που με το κέφι και την κοινή αγάπη τους για το καλό τραγούδι, ξεσηκώνουν το κοινό που πότε σιγοτραγουδά, πότε συγκινείται με τις επιλογές και τις διασκευές των αγαπημένων του τραγουδιών.

Στις παραστάσεις είναι καλεσμένοι σπουδαίοι ερμηνευτές και δημιουργοί που ανεβαίνουν στη σκηνή και επιφυλάσσουν στο κοινό εκπλήξεις.

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου
Cats
Θησείου 7 – Μοναστηράκι
είσοδος 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα
Έναρξη 22.00

Κυριακή 22 Οκτωβρίου
Ίχνος
Κολοκοτρώνη 30 – Πειραιάς
είσοδος 12 ευρώ με κρασί ή μπύρα
Έναρξη 21.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here