6/4/2011
Γράφει η Ελένη Λαμπράκη
Φωτογράφηση: Ιωάννα Γκόγκου
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Για να προλάβω την πρώτη πιθανή σας ερώτηση, ναι, η Nalyssa Green είναι Ελληνίδα και ναι, είμαστε πολύ περήφανοι που νέοι άνθρωποι με τέτοιο μουσικό αισθητικό κριτήριο αναδεικνύονται και ακούγονται! Τη Nalyssa πιθανότατα θα την έχετε δει σε κάποιο live είτε μόνη της, είτε με ένα από τα σχήματα στα οποία συμμετέχει όπως η μουσική κολλεκτίβα Leon. Και σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποιο από τα τραγούδια της ή έστω κάποιον να μιλάει για αυτά με τα καλύτερα λόγια. Εμείς είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στη συναυλία που έδωσε πριν από λίγες μέρες στο An Club και πραγματικά φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το live ξεκίνησε λίγο μετά τις 22.30 με τον LogOut και την κιθάρα του επί σκηνής, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της Nalyssa. Πολύ ωραία παρουσία, ακούσαμε ακουστικά αρκετά δικά του κομμάτια, όπως το «Global love», το «Memory Gap» και το «Η κλασσική». Ψάξτε τον διαδικτυακά ή σε κάποιο επόμενο live του αξίζει τον κόπο.

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν οι Medusas, ένα πολύ αξιόλογο group επίσης. «One thousand years», «Swan», «Cabinet» είναι μερικοί από τους τίτλους των κομματιών τους, τα οποία μπορέσαμε να ξανακούσουμε έκτοτε πολλές φορές καθώς μας μοίρασαν δωρεάν το demo τους.

Το «Joker» είναι το κομμάτι που κλείνει το δίσκο της. Και το κομμάτι με το οποίο επέλεξε  να ξεκινήσει το live της. Η Nalyssa Green είχε ανέβει στη σκηνή και τραγουδούσε. Παρουσίασε τα τραγούδια της, έπαιξε theremin και πλήκτρα και μας χάρισε μια υπέροχη βραδιά. Ακούσαμε το «Indagattah», το «My kind of girl», το οποίο αν πατήσετε στο youtube θα βρείτε και το πρώτο official videoclip, το «Fear» με τον Πάνο Τσεκούρα στο theremin, το «To Pluto’s moon» των My brightest diamond… Κομμάτια δικά της και μια – δυο διασκευές ήταν η set list της βραδιάς.

Η Nalyssa Green, backstage με τη συντάκτρια του Music Corner, Ελένη Λαμπράκη

Πρόκειται για ένα live το οποίο θα θυμάμαι για καιρό. Συνειδητοποίησα πως δεν είναι τυχαία όλα αυτά τα τόσο καλά λόγια που έχουν ακουστεί για αυτό το κορίτσι, κι είναι μόνο στο ξεκίνημα. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Nalyssa Green στο internet, να κατεβάσετε δωρεάν το cd της «Barock» και αφού το ακούσετε σίγουρα θα συναντηθούμε στην επόμενη συναυλία της!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here