29/9/2011
www.musiccorner.gr

Εντυπωσιακή πρεμιέρα  έκανε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, το πιο ‘’ροκ’’ σχήμα της φετινής σεζόν. Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης, μας υποδέχτηκαν στα Αστέρια On Stage χαρίζοντας μας  ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Οι δύο ερμηνευτές έστησαν επί σκηνής ένα μοναδικό πάρτυ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα  που περιελάμβανε τραγούδια από τις προσωπικές τους και όχι μόνο δισκογραφίες. Συνδύασαν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν το ροκ με το ποπ και το κλασσικό λαικό τραγούδι, και ξεσήκωσαν  το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα της βραδιάς, ήταν η συνεργασία τους στο κομμάτι “Με εσένα πλάι μου” που ερμηνεύουν μαζί  στην έναρξη τους προγράμματος. Πρόκειται για ένα ντουέτο έκπληξη των δύο καλλιτεχνών  που θα κυκλοφορήσει δισκογραφικά σύντομα.

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του τους δύο καλλιτέχνες, ήταν ο κύριος Ντέμης Ρούσσος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χρήστος Νέζος, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Στέλιος Διονυσίου, η Βίκυ Γεροθόδωρου, η Χριστίνα Παππά, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, η Έλντα Πανοπούλου, η Δήμητρα Στογιάννη και πολλοί ακόμη αγαπημένοι καλλιτέχνες και φίλοι.

Ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης, συναντιούνται για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή.

Μαζί τους, η  Κέλλυ Καλτσή, ο Δημήτρης Ρόκκος, ο Chris Zan Batis, η Krida, η Μαρία Παπαδοπούλου και μια ομάδα από ταλαντούχους  μουσικούς. Προσκαλούν όλους τους φίλους τους, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στα Αστέρια On Stage και υπόσχονται ότι κάθε βραδιά θα τα έχει όλα: ποιότητα, κέφι, ενθουσιασμό, αυθορμητισμό, θετική ενέργεια και δυνατές επιτυχίες.

Info:
Παίζουν οι μουσικοί:
Drummer: Δημήτρης Σκούρας
Πλήκτρα: Βαγγέλης Γκάτσος
Μπάσο: Νίκος Ευθυμιάδης
Μπάσο: Κώστας Γκαγκαστάθης
Κιθάρα: Παπαδόπουλος Ηλίας
Κιθάρα: Γιώργος Τσιμπούκης
Τρομπέτα: Δημήτρης Παπαδόπουλος
Τρομπέτα: Γιάννης Καραγιαννάκης
Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας

Επιμέλεια ήχου: Μάκης Μπερζαμάνης, Βαγγέλης Φιλαΐτης
Σχεδιασμός φωτισμού: Περικλής Μαθιέλης

Αστέρια Γλυφάδας – On Stage
Λ. Γρ.Λαμπράκη 2, Γλυφάδα
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 8944558, 210 8946898

Ώρα έναρξης: 11.45

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here