Το Φεστιβάλ Πόζαρ επιστρέφει στο φαράγγι για έβδομη χρονιά, ανανεώνοντας το ραντεβού του μαζί μας!

13km από την ιστορική Αριδαία και 35km από την Έδεσσα, σε υψόμετρο 390m στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν, οι ιαματικές πηγές που βρίσκονται στις όχθες του θερμοποτάμου σχηματίζουν ένα τοπίο μυστικιστικό, ιδανικό για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ. Για ακόμη μια χρονιά ετοιμαζόμαστε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε στις συναυλίες των μεγαλύτερων καλλιτεχνών. Τρεις ημέρες γεμάτες ενέργεια, χαμόγελα, μουσική αλλά και παράλληλες δράσεις.

festival_pozar_afisa_2018_07

Η πρώτη ημέρα, Παρασκευή 20 Ιουλίου, ξεκινάει με την αισθαντική φωνή της Μαρίας Παπαγεωργίου να γεμίζει τη σκηνή με τις ξεχωριστές της ερμηνείες, πριν την παραδώσει στην απόλυτη συνεργασία της χρονιάς. Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας θα σημάνουν την έναρξη του φετινού φεστιβάλ! Συναντώνται επί σκηνής σαν έτοιμοι από καιρό για να ερμηνεύσουν κομμάτια – σταθμούς της πορείας τους αλλά και τα τραγούδια από τον δίσκο «Με στόμα που γελά», που κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο. Ο Σωκράτης με την φωνή απ’ την ψυχή και ο Θανάσης με τους ποιητικούς του στίχους, στήνουν φέτος για πρώτη φορά μια μοναδική γιορτή.

Το Σάββατο, 21 Ιουλίου, η εκρηκτική Ματούλα Ζαμάνη καταλαμβάνει την σκηνή και ξορκίζει τους αμανέδες μας με την απελευθερωτική της ενέργεια, αμέσως πριν ο μοναδικός Γιάννης Χαρούλης ανέβει στο stage για να ξεσηκώσει και τους τελευταίους με την λύρα του και τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια. Με απλότητα και ειλικρίνεια, στέκεται απέναντί μας παρασέρνοντάς μας σε απρόβλεπτες συγκινήσεις με ό,τι νέο μας φέρνει και ό,τι παλιό έχουμε αγαπήσει!

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του φεστιβάλ, Κυριακή, 22 Ιουλίου, ανοίγει με την συναισθηματική Παυλίνα Βουλγαράκη. Μετά από έναν γεμάτο συναυλιακό χειμώνα, η Παυλίνα συνεχίζει το ταξίδι της και έρχεται στα βόρεια. Αμέσως μετά η σκηνή φιλοξενεί το απόλυτο reunion του 2018. Γιορτάζοντας 30 χρόνια μετά την ίδρυση τους, οι επανενωμένοι ΠΥΞ ΛΑΞ ανηφορίζουν για ένα live – σταθμό για να μας συγκινήσουν και να μας κάνουν να τραγουδήσουμε μαζί τους αμέσως πριν «πετάξουμε τα ρούχα μας ψηλά». Με ένα setlist – soundtrack μιας ολόκληρης γενιάς έρχονται να δημιουργήσουμε μαζί καινούριες αναμνήσεις! Την σκυτάλη παίρνουν για ένα εκρηκτικό κλείσιμο του φεστιβάλ οι ντόπιοι Radio Active, μια 5-μελής rock/metal μπάντα με frontman τον Σάκη Καρπά. Τον γνωστό. Των Unboxholics, οι οποίοι μετράνε άλλα δύο μέλη στους Radio Active και έρχονται για να τα σπάσουν on-stage!

Γεμίζουμε βαλίτσες για το απόλυτο τριήμερο του Βορρά. Στα Λουτρά Πόζαρ, στη δυτική πινέζα του χάρτη όπου η μουσική γίνεται ένα με το τοπίο. Κλείστε τα εισιτήριά σας!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Σύλλογος Νέων Λουτρακίου

20/7
Mαρία Παπαγεωργίου
Θ. Παπακωνσταντίνου & Σ. Μάλαμας

21/7
Ματούλα Ζαμάνη
Γιάννης Χαρούλης

22/7
Παυλίνα Βουλγαράκη
ΠΥΞ ΛΑΞ
Radio Active

Λουτρά Πόζαρ
Δήμος Αλμωπίας (35km από την Έδεσσα)

Τιμές εισιτηρίων
25 € τριημέρου (περιορισμένα)
30 € τριημέρου (περιορισμένα, κατόπιν εξαντλήσεως των εισιτηρίων των 25€)
35 € τριημέρου (κατόπιν εξαντλήσεων των εισιτηρίων των 30€)
13 € ημερήσιο προπώληση
13 € ημερήσιο φοιτητικό / ανέργων
15 € ημερήσιο ταμείο

TOΠΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Αναψυκτήριο Λουτρών, τηλ. 23840 91010, Λουτρά Πόζαρ, Πέλλας
Πρακτορείο ΟΠΑΠ , Πάλιος Χρήστος, τηλ. 23840 91400, Λουτράκι, Πέλλας
ΑΡΙΔΑΙΑ
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. 23840 24544, Χρ. Σμύρνης 6, Αριδαία Πέλλας
Βιβλιοπωλείο ΣΥΜΒΟΛΗ, Γεωργίου Μαγδαληνή, τηλ. 23840 28120, Πλατεία Αγγελή Γάτσου, Αριδαία Πέλλας
ΕΔΕΣΣΑ
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. 23810 29961, Πλατεία Τημενιδών 1, Έδεσσα Πέλλας
ΣΚΥΔΡΑ
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. 23810 83000, Μεγάλου Αλεξάνδρου 51, Σκύδρα Πέλλας
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. 23820 82189, Ελευθερίου Βενιζέλου 109, Γιαννιτσά Πέλλας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. 23330 28200, Δήμαρχου Βετσόπουλου 42, Αλεξάνδρεια Ημαθίας
ΑΡΝΙΣΣΑ
Status café bar, Χρήστος Σφυρόπουλος, τηλ. 6956760090, Άρνισσα Πέλλας
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
Sugar café bar, Στέλιος Χαντούρης, τηλ. 6945124104, Κρύα Βρύση Πέλλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here