Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος θα δώσει,  για πρώτη φορά στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα του τραγούδια.

Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες, ξεκινώντας από τις ερωτικές μπαλάντες «Θα με θυμηθείς», «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου», «Έρχονται στιγμές», «Έλα μου χαμογέλα μου», το νέο του τραγούδι από το άλμπουμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα και συνεχίζοντας με τα τραγούδια σπουδαίων δημιουργών, Τσιτσάνης, Θεοδωράκης, Σπανός, Σπανουδάκης, Χατζηνάσιος στα σπουδαία λαϊκά μονοπάτια της ελληνικής μουσικής και βέβαια στο δικό του αφιέρωμα στα νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.

Μαζί του  δεκαμελής ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο και δύο νεώτεροι τραγουδιστές, η  Ντίνα Χρονά και ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου.

parios_afisa_2016_07_001

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε παρέα, να απολαύσουμε την μοναδική του ερμηνεία, να συγκινηθούμε αλλά και να αφεθούμε στην ενέργεια και το πάθος του για το αιώνιο ελληνικό τραγούδι μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Ώρα Έναρξης 9μ.μ

H προπώληση ξεκίνησε.
Τιμές εισιτηρίων:
13 ευρώ έως 31 Αυγούστου
15 ευρώ από 1 Σεπτεμβρίου

Σημεία προπώλησης:

 • ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
  Κ. Βάρναλη 76 -78
  132 31 Πετρούπολη
  τηλ. 213 20 24 400 (πρωινές ώρες)
 • ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
  25ης Μαρτίου 168
  132 31 Πετρούπολη
  τηλ. 210 50 12 391 (απογευματινές ώρες)
 • ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
  Στο ταμείο του θεάτρου κατά την ημερομηνία της συναυλίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here