Η Ελευθερία Αρβανιτάκη βρέθηκε «Την ίδια στιγμή» στη σκηνή του κατάμεστου Ηρωδείου με τους εκπληκτικούς ΤΑΚΙΜ και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

Μαζί τους επί σκηνής ήταν και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (MOUSA), υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πλατύρραχου.

arvanitaki_takim_live_2018_06_14_006

Η βραδιά της περασμένης Πέμπτης 14 Ιουνίου, ήταν μια γιορτή της σπουδαίας και πολυαγαπημένης ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη με τη σύμπραξη των ΤΑΚΙΜ, του σημαντικότερου ελληνικού γκρουπ δεξιοτεχνών, που κρατούν ζωντανή τη μουσική παράδοση της χώρας μας. Το ξεχωριστό ρεπερτόριο της 35χρονης πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αναδείχθηκε μοναδικά μέσα από την προσέγγιση των ΤΑΚΙΜ, αλλά και με τη σύμπραξη της MOYSA, της υπέροχης Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, η οποία πλαισίωσε επάξια και συγκινητικά τα πολυαγαπημένα τραγούδια που η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι συνεργάτες της επέλεξαν να παρουσιάσουν. Όλα αυτά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου που ενέταξε τη συναυλία αυτή στο φετινό πρόγραμμά του.

 

Η συναυλία ήταν sold out δύο μέρες πριν και το κοινό, μυημένο στη μαγεία των τραγουδιών της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και μαγεμένο από την επιβλητικότητα του χώρου, καταχειροκρότησε την ερμηνεία, τη δεξιοτεχνία και το πάθος των ΤΑΚΙΜ, την σύμπραξη, το χαμόγελο και την ενέργεια της νιότης της ορχήστρας MOUSA. Θα είναι μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό και που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά, στις 12 Οκτωβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής.

 

Οι ΤΑΚΙΜ είναι:
Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος – κλαρίνο
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Θωμάς Κωνσταντίνου – ούτι, λαγούτο
Γιώργος Μαρινάκης – βιολί
Κώστας Μερετάκης – κρουστά
Γιάννης Πλαγιαννάκος – μπάσο

Mαζί τους ο Μιχάλης Κλαπάκης στα κρουστά.
Στο πιάνο ο Γιάννης Κυριμκυρίδης

Concept και επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Λήδα Ρουμάνη, Θωμάς Κωνσταντίνου
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιώργος Λιανός, Απόστολος Κουδέρης
Φωτισμοί: Τάσος Γλυκός
Οργάνωση παραγωγής: Έλλη Ρουμπέν / Artway – ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΟΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here