Οι EMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις πιο όμορφες μελωδίες και τα πιο κρύα ανέκδοτα με προορισμό τους το ζεστό περιβάλλον του λεκανοπεδίου της Αττικής. Από την Κυριακή 22 Μάρτιου και κάθε Κυριακή, η απρόβλεπτη μουσική παράσταση «Προσεχώς Μετανάστης» στο Bourbon Bar.

Οι «Προσεχώς Μετανάστες» συνεχίζουν να παραμένουν αμετανόητοι στις αποφάσεις τους για ένα μεγάλο μουσικό οδοιπορικό διασκέδασης και απρόοπτων καταστάσεων. Σε αυτή την διαδραστική παράσταση οι EMIGRE αναλαμβάνουν με τις δυναμικές «κοσμοπολίτικες» pop – rock συνθέσεις τους να μας βάλουν στον ρυθμό και ο αμετανόητος rocker, τηλεοπτικός παρουσιαστής, δημοσιογράφος, μάγειρας και ηθοποιός Στάθης Παναγιωτόπουλος να μας «προσγειώσει» με το ιδιαίτερο χιούμορ του στην σουρεαλιστική του πραγματικότητα.

Οι EMIGRE στις αποσκευές τους έχουν το νέο τους τραγούδι «Κέρδισες», όπου για πρώτη φορά μας παρουσιάζουν δισκογραφικά την νέα τους τραγουδίστρια Ελπίδα Παπακοσμά, η οποία με τη βελούδινη φωνή της «Κέρδισε» ακροατές και ραδιόφωνα.

Την Κυριακή 22 Μάρτιου και κάθε Κυριακή, οι EMIGRE και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παρουσιάζουν την ανατρεπτική παράσταση «Προσεχώς Μετανάστης» για πρώτη φορά στην Αθήνα με απώτερο σκοπό να «κάψουν» τη σκηνή του Bourbon Bar.

emigre_panagiotopoulos_afisa_2015_03

Bourbon Bar
Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
Τηλ. 210 9647600

Έναρξη 22:00

Είσοδος Ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here