Η Φόρμιγγα Art, έφτιαξε και μας παρουσιάζει το «Otherwise», το νέο project-event της πόλης, γεμάτο από μελωδίες και ήχους, που αποτελούν σημεία αναφοράς για τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή αλλά και για όλους μας.

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, έρχονται στο «Θέσις 7» και μας παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν, τιμώντας τους δημιουργούς που τους έχουν εμπνεύσει, με έναν ξεχωριστό και εντελώς προσωπικό τρόπο, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα και κάνοντας τη δική τους ανάγνωση.

Ξεκινώντας την πρώτη Τετάρτη, 10 Απριλίου, η Κατερίνα Μακαβού αναλαμβάνει να μας ταξιδέψει στην εναρκτήρια αυτή βραδιά και να μας συστήσει το «Otherwise». Με την αισθαντική χροιά της και την ιδιαίτερη θεατρική της παρουσία, θα αποκαλύψει ένα κομμάτι του εαυτού της, μέσα από τραγούδια που σημάδεψαν την ίδια και τις προσωπικές της στιγμές.

Τραγούδια διαλεγμένα από τις πρώτες μνήμες, «κρυφές» μουσικές αγάπες, τραγούδια που καθόρισαν το προσωπικό ύφος και την μουσική ταυτότητα της Κατερίνας, παιγμένα γυμνά, με μια φωνή, ένα πιάνο και μία κιθάρα. Από το άκρως βιωματικό «Χαμέμηλον», μέχρι τους Radiohead, και από τους Doors μέχρι τον Στράτο Διονυσίου, η Κατερίνα θα μας τραγουδήσει όσα τραγούδια δεν έχει πει ποτέ ως τώρα live!

Από το πρόγραμμα δε θα λείψουν σε acoustic cover version και αυτά τα κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία της τραγουδοποιού, που την έκαναν να αγαπηθεί από το κοινό, όπως το καινούργιο της τραγούδι «Τα χέρια τους σφιχτά» που ταξιδεύει με επιτυχία στον αέρα των ραδιοφώνων.

Μαζί της επί σκηνής ο εξαιρετικός Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα και στο πιάνο.

Τετάρτη 10 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22.00

ΘΕΣΙΣ 7
Αγ. Φιλίππου 7, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2169000790

Είσοδος: 10€ με κρασί ή μπύρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here