Η Irene (Ειρήνη Παργινού), έχει ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και τα neo soul τραγούδια της, που την τοποθετούν στις πιο ενδιαφέρουσες νέες δημιουργούς της αγγλόφωνης σκηνής.

Στο ακουστικό live στο Zaf, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, θα παρουσιάσει τραγούδια από τον χώρο της soul, της funk και των blues, φτιάχνοντας ένα αισθησιακό και ατμοσφαιρικό unplugged live.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Light it up ft. MC Yinka”, τραγούδι προπομπός του νέου της album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Hidden Track records.

irene_parginos_2018_12_001

Με κλασικές σπουδές στο βιογραφικό της αλλά και εμφανίσεις σε musicals στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, η Irene μας παρουσιάζει την δίκη της μουσική κοσμοθεωρία γύρω από τις ανησυχίες και τα κοινωνικά ζητήματα του πλανήτη, αλλά και τον έρωτα.

Στο πρώτο της προσωπικό ep με τίτλο “The Rainbow Soul” σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν τα singles “Like A Rainbow” και “Invisible Love” όπου εκτός από την ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσαν κατάφεραν να μπουν και σε δυο παγκόσμιες συλλογές ( NOW 2016 ) με τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες επιτυχίες του 2016.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κιθάρα: Δημήτρης Στασινός
Backing Vox: Γρηγόρης Κοιλάκος

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 22:00

ZAF
Αγίας Ειρήνης 8, Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here