Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των δύο digital singles «Κόντρα στο Βοριά» και «Η μέσα ξενιτιά», ο Αλέξανδρος Τσαπράζης κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τίτλο «Ένα ρούχο η ζωή μου».

Το «Ένα ρούχο η ζωή μου» σηματοδοτεί με κάθε επισημότητα την αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας, καταθέτοντας τις μεγάλες φωνητικές του δυνατότητες που του επιτρέπουν ανταπεξέλθει με άνεση σε κάθε είδους ερμηνευτική πρόκληση.

Το ψηφιακό album παίρνει το όνομά του από ένα στίχο του Άρη Κλεισούρα στο τραγούδι «Στα σκοτεινά» και για την δημιουργία του έχουν συνεργαστεί εξαιρετικοί δημιουργοί και μουσικοί.

Ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός Άρης Κλεισούρας υπογράφει τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου, ενώ ο ίδιος Αλέξανδρος γράφει και μουσική και στίχους στα «Εκατό φιλιά», μουσική στη «Θάλασσα» και στο «Κόντρα στο Βοριά». Στο τραγούδι «Δεύτερη φορά» η μουσική είναι των Αποστόλη Στίκα και Κώστα Πηλιανίδη.

Ευχάριστη έκπληξη και πολύ τιμητική για τον Αλέξανδρο είναι η συμμετοχή στην όμορφη μπαλάντα «Θάλασσα» της αέρινης και αγαπημένης Σοφίας Βόσσου. Στη «Θάλασσα» τους στίχους υπογράφει ο αναγνωρισμένος στιχουργός και παραγωγός ραδιοφώνου Γιάννης Τζουανόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here