Οι Active Member μετράνε σχεδόν τριάντα χρόνια δράσης και αναμετρώνται διαρκώς με την ανάγκη τους για επικοινωνία και δημιουργία. Ασταμάτητοι μουσικά, φέτος συμπληρώνουν 1000 ζωντανές εμφανίσεις και οργανώνουν μια μεγάλη γιορτή το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στο Gazi Music Hall.

H επετειακή γιορτινή συναυλία 1000 live είναι πολλά περισσότερα από ένα live… Πρόκειται για μια οπτικοακουστική παράσταση που θα εξελίσσεται χρονολογικά από το 1988 μέχρι το σήμερα… Με σπάνιο φωτογραφικό και βίντεο υλικό αρχείου, με νέες οπτικοποιημένες εγγραφές, με πρόζα που θα ισορροπεί ανάμεσα στην αφήγηση και στο βίωμα και φυσικά με live εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών του γκρουπ. Μια παράσταση διάρκειας 200’, με σκηνικά ειδικά φτιαγμένα για τη περίσταση, led wall, μοναδικό ήχο και ειδική σχεδίαση φωτισμού.

Η προπώληση για την παράσταση έχει ανοίξει στο δίκτυο www.viva.gr

Λίγα λόγια για τους Active Member
28 χρόνια πέρασαν από εκείνον τον Ιούνιο – ξεκίνημα της δεκαετίας του ’90 – που ο Μιχάλης Μυτακίδης αφουγκράστηκε το πρόσταγμα των καιρών και ονόμασε το γκρουπ που έφτιαξε με ό,τι πιο κατάλληλο και ουσιώδες: Ενεργό Μέλος. Οι Active Member έγιναν το μέσο για να εκφράζει όσα του περιέγραφε η ζωή, κι ακόμα να εκφράζει τους φόβους, τα όνειρα και τους εφιάλτες του. Οι Active Member έγιναν ένα με το είδος που ο Μιχάλης επινόησε και βάφτισε “Low Bap”, δηλαδή «στήριξε το λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» και από τότε δεν σταμάτησαν τη δημιουργική πορεία, όχι μόνο στα μουσικά, αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα γενικότερα.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, θέατρο (!), παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις, παρεμβάσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με πολύ αγάπη και πολύ και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο, με λέξεις και λούπες που πλέον ηχούν στις καρδιές όσων τις άκουσαν κι έστω για λίγο ταξίδεψαν μαζί τους.

Η Sadahzinia – κατά κόσμο Γιολάντα Τσιαμπόκαλου- έγινε επίσημα μέλος στους Active Member το 2003 (ενώ εμφανιζόταν μαζί τους από το 1994) και από τότε ασχολείται ενεργά τόσο με στίχους όσο και με την παρουσίασή τους αλλά και με την ευρύτερη δράση του γκρουπ. Είναι η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε ενεργά με το hip-hop στην Ελλάδα. Επίσης έχει εκδώσει πολλά παραμύθια για παιδιά, μεταφράζει βιβλία και επισκέπτεται ομάδες δημιουργικής έκφρασης παιδιών και σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο lowbap μουσικό σύμπαν των Active Member οι γενιές συναντώνται με έναν κοινό κώδικα και βρίσκουν στέρεο πέρασμα για τη συνέχεια μέσα από τη μουσική και τα λόγια του γκρουπ.

Ως Active Member μετρούν 21 δισκογραφικές δουλειές και δεκάδες άλλες ως solo artists. Επίσης, κυκλοφορούν πολλά και σπάνια προσωπικά άλμπουμ, ενώ έχουν συμμετάσχει σε παραγωγή, στίχους, ερμηνεία σε δεκάδες άλλες δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020
Ώρα έναρξης: 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)

Gazi Music Hall
Ιερά Οδός 7-13 Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας – πληροφορίες: 212 1050020

Προπώληση: 12 €, 10 €* (*ειδική προσφορά για τα 1000 πρώτα εισιτήρια μέσω www.viva.gr , έως και τις 31/01/2020)
Ταμείο: 15 € (γενική είσοδος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here