4/7/2013
www.musiccorner.gr

Μια νέα δισκογραφική εταιρεία, η Feelgood Records, κάνει από 1ης Ιουλίου το ξεκίνημα της στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία σηματοδοτεί την δραστηριοποίηση της   Feelgood Entertainment στο χώρο της δισκογραφίας, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της ως μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η Feelgood Records θα εκπροσωπεί για την Ελλάδα και την Κύπρο την αποκλειστική διανομή του διεθνούς και εγχώριου ρεπερτορίου της Sony Music αλλά και γνωστών ανεξάρτητων διεθνών εταιρειών, ενώ θα δραστηριοποιηθεί και στην κυκλοφορία επιλεγμένων ελληνικών παραγωγών.

feelgood_records_2013_07

Διευθυντής της Feelgood Records αναλαμβάνει ο Αντώνης Βιλλιώτης, προερχόμενος από τη Sony Music, με πολυετή πετυχημένη παρουσία στη δισκογραφία σε θέσεις marketing και εμπορικού τμήματος.

Υπεύθυνος ελληνικού ρεπερτορίου αναλαμβάνει ο Χρήστος Καρυώτης, προερχόμενος και αυτός από τη Sony Music, με πολυετή παρουσία στη δισκογραφία και τα media.

Το τμήμα της προώθησης του ρεπερτορίου και των δημοσίων σχέσεων στα media, αναλαμβάνουν οι Χριστιάννα Φινέ και ο Νίκος Δαλέζιος…

Το MusicCorner εύχεται στη FeelGood “καλό ταξίδι” στη δισκογραφία και δυνατές παραγωγές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here