Τρία καλοκαίρια μετά… Θα ηχήσει ξανά δυνατά μουσική,
από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες,
στην καρδιά του βουνού των Μουσών,
ανάμεσα στα δέντρα του Ελικώνα!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει το 9ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους, το μεγάλο, 3ήμερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής και μοναδικό κοντά στην Αττική, που πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, στo πανέμορφο οροπέδιο του Ελικώνα, σε υψόμετρο 1000 μέτρων και ανάμεσα στα δέντρα.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος όσοι προμηθεύονται 3ήμερα εισιτήρια μπορούν να κατασκηνώσουν δωρεάν στο βουνό, σε μια τεράστια, εντυπωσιακής ομορφιάς έκταση, γεμάτη αιωνόβια έλατα. Για τις μέρες του φεστιβάλ, ο χώρος εξοπλίζεται με τουαλέτες
και ντουζιέρες, ενώ στήνονται και λειτουργούν εστιατόρια και καφέ, για την εξυπηρέτηση των κατασκηνωτών και επισκεπτών.

Η περιοχή
Στο δάσος της Αρβανίτσας, η ανθρώπινη παρέμβαση είναι ελάχιστη.
Η περιοχή απέχει 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και 1,5 περίπου ώρα (125 χλμ) από την Αθήνα, ενώ οι παραλίες του Κορινθιακού κόλπου βρίσκονται σε απόσταση μόλις μισής ώρας με το αυτοκίνητο.

Ο Ε.Ο.Σ. Κυριακίου
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κυριακίου είναι ένας εξαιρετικά δραστήριος και δυναμικός οργανισμός, που διοργανώνει πεζοπορίες και αναβάσεις σε βουνά και φαράγγια σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, διαδίδοντας την αγάπη για τη Φύση.

Το φεστιβάλ το οραματίστηκε και το υλοποίησε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να αναδείξει την εξαιρετική ομορφιά της περιοχής. Και σήμερα, 11 χρόνια μετά, έχει αναδειχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα φεστιβαλικά γεγονότα του καλοκαιριού!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με τη ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
Δημήτρης Ζερβουδάκης με τη Γ. Νταγάκη
Γεωργία Παλαιολόγου

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ με τους
Φώτη Σιώτα, Ιουλία Καραπατάκη, Π Μάλαμα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ
Sailing Driftwoods

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ
ΒΕΒΗΛΟΣ
The Last Verse

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here