Με την υπογραφή της «The Sound of Everything» εμφανίζεται στα δισκογράφικα πράγματα η Agatha και δίνει το δικό της «First Light» στο μουσικό στερέωμα!

Η Agatha ή αλλιώς Αγάθη Κέζιου, συστήνεται στο κοινό, με μια νέα μουσική προσέγγιση στην alternative pop/rock σκηνή, με τίτλο «First Light». Η ίδια, μουσικός και ερμηνεύτρια, πειραματίζεται με ακουστικές κιθάρες, ατμοσφαιρικά theremin, τσέλο, πιάνο και άλλα μουσικά στολίδια. Η Agatha ασχολείται με την μουσική από το 1998, με παρουσία σε underground rock κυρίως συγκροτήματα όπως οι Underclass, οι Aarwells και οι Promenade.

agatha_cover_2015_03_001

Στις μουσικές της δημιουργίες, γίνεται εμφανής η επιρροή της από ‘Έλληνες συνθέτες (Χατζιδάκις, Λοΐζος), από την electro-pop του ’80, τα indie και trip-hop του ’90 (Massive Attack, Portishead, Morcheeba), καθώς και από τις ηχητικές προσεγγίσεις συγκροτημάτων όπως οι Puressence, Coldplay και Madrugada.

Την πολύτιμη συνεισφορά τους στην παραγωγή του project « First Light» προσέφεραν οι Echo Train, δηλαδή ο Greggy K και η REN aka Irini Duka. Στους στίχους συνεργάστηκαν η Μαριάννα Αβούρη και η Φένια Σκλία, ενώ στις φωτογραφίες και στην εικαστική επιμέλεια εργάστηκαν ο Γιώργος Λαθύρης και η Πάττυ Αλεξιάδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here