19/12/2013
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Παραμονή Χριστουγέννων στο Gazarte!

Όλοι μας έχουμε μια δική μας προσωπική εικόνα για τις μέρες αυτές. Τα Χριστούγεννα για κάποιους σημαίνουν όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν τη χρονιά που πέρασε, νοσταλγία για αυτά που χάθηκαν, ή αισιοδοξία για τα καινούρια που θα ‘ρθουν. Για άλλους, πιο απλά, σημαίνει ένα δείπνο με αγαπημένα πρόσωπα, έναν δρόμο γεμάτο φώτα, και κάπου στη μέση της πλατείας μια πολύ δυνατή αγκαλιά που πολεμάει το κρύο του λευκού. Ο καθένας έχει κάτι δικό του να φέρει στο μυαλό όταν ακούει τη λέξη “Χριστούγεννα”. Κι όμως, στο background η μουσική είναι μία. Το τραγούδι γνωστό. Η διάθεση μπορεί να διαφέρει, αλλά υπάρχει ένα συναίσθημα βαθιά μέσα που ξυπνάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κάθε φορά που ακούς το σαξόφωνο πίσω από την φωνή του Frank Sinatra, σε ένα γραμμόφωνο που παίζει για ώρες. Τα μικρά γίνονται μεγάλα και τα μαύρα φωτεινά.

koskina_drakos_2013_12_01

Στο Gazarte, η παραμονή Χριστουγέννων παίρνει χρώμα από όλες αυτές τις εικόνες και μυρωδιά από τη λάμψη του Hollywood, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για την πιο λαμπερή βραδιά  της χρονιάς. Mία νύχτα γεμάτη από την πιο εκλεπτυσμένη ποπ διάθεση που τα τραγούδια της Marilyn Monroe έδωσαν στον κινηματογράφο των 50’s , μέχρι τον ακαταμάτηχο βασιλιά της Rock&Roll Elvis Presley, αλλά και στιγμιότυπα από αγαπημένα Musical που ανέβηκαν στο ιστορικό Broadway, δημιουργώντας ένα μύθο και μία ξεχωριστή βάση στην ιστορία του θεάματος. Από το Cabaret μέχρι το Grease, και από το Moulin Rouge μέχρι τη Gilda. Ένας μουσικός δρόμος, στολισμένος με τις πιο γνώριμες μελωδίες των Billie Holiday, Sherley Bassey, Frank Sinatra, αλλά και πιο πρόσφατες από αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο εκρηκτικός νέος της jazz Michael Buble. Μία διαδρομή που περνά μέσα από τα πιο γνώριμα jazz, pop και rock&Roll μονοπάτια, για να καταλήξει σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν συνδυαστεί με την πιο οικουμενική πλευρά των Χριστουγέννων.

Ερμηνεύουν η πλέον καταξιωμένη musical performer Σία Κοσκινά και ο συνθέτης και τραγουδιστής των Μinor Project,  Ευστάθιος Δράκος. Δύο τόσο διαφορετικοί ερμηνευτές, θα ενωθούν μέσα από την ενορχηστρωτική ματιά του εξαιρετικού jazz μουσουργού Βαγγέλη Στεφανόπουλου σε μία σύμπραξη με ένα σύνολο εξαιρετικών σολίστ.

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι    
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης : 22.00
τηλ : 210-3460347
Doors Open :   21.00

Τιμές Εισιτηρίων
Καθήμενοι Α’ ζώνης : 23€  — Καθήμενοι Β’ ζώνης : 16€ —  Όρθιοι : 10€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here