Το αγαπημένο αγγλόφωνο σχήμα της electro-pop σκηνής θα εμφανιστεί την Τετάρτη, 24 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου!

Ολοκληρώνοντας τη δεύτερη δισκογραφική τους εμπειρία κι’ έχοντας στο βιογραφικό τους τουλάχιστον δύο τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο που έχουν «πετάξει» αρκετά ψηλά στα air-plays των ραδιοφώνων, οι GAD κάνουν το επόμενο βήμα!

Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, οι GAD θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον καινούργιο τους δίσκοπου φέρει το όνομα… «The Perfect Crime», πριν από την κυκλοφορία του, συμπεριλαμβανομένου και του πολυσυζητημένου ντουέτου με τον Κ.Βήτα (το οποίο θα μοιραστεί μαζί τους επί σκηνής την Τετάρτη, 24/3)

roovy bass, head-banging drumming, μαγεία στα πλήκτρα, posh electric guitars και ξεκάθαρη φωνή. Undergroung, dark στοιχεία κοντράρουν την μόνιμη ποπ διάθεση της μπάντας, ενώ οι επιρροές από τον Brian Eno (mid 70’s εποχής) είναι πια εμφανείς.

Puting their new songs to the test στο εδώ και στο τώρα, οι GAD θα συστήσουν το νέο τους υλικό στον κόσμο ενώ παράλληλα τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο, όπως το Pray και το The End of the Road θα μας ξεσηκώσουν, όπως πάντα…!

Οι Fadeout, το πολλά υποσχόμενο μουσικό σχήμα ανάμεσα σε indie-rock και ηλεκτρονικούς ήχους, που δηιούργησε τελικά ένα προσωπικό στυλ με ίσες δόσεις από κιθαριστική ένταση και ηλεκτρονικά ηχοτοπία,  είναι το act που θα “ανοίξει την κουρτίνα” της βραδιάς!

Σταυρός του Νότου
Φραντζή & Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλ: 210-9226975

Είσοδος με μπύρα 12 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here