Με πυρετώδες προετοιμασίες και κάνοντας πολλές πρόβες το σχήμα του ACRO ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα την Παρασκευή στις 24 Οκτωβρίου.

acro

Μετά από την περσινή επιτυχία στο Acro, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει αυτή την φορά έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή pop τραγουδίστρια Τάμτα.
Μαζί τους η Κατερίνα Λιόλιου το κορίτσι που ξεχώρισε από το Voice.

Ένα μοναδικό Party που ξεκινάει από τις 11.30 μ.μ. με τον DJ Αντώνη Δημητριάδη στα Decks του Acro και υπόσχεται ότι και φέτος o χώρος θα μετατραπεί σε ένα Club που θα συνδυάζει απόλυτα το live πρόγραμμα με τα επιτυχημένα DJ set.

Το πρόγραμμα πολυδιάστατο με ποικιλία μουσικών ακουσμάτων από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό.

Στο γνώριμο στέκι της Ιεράς Οδού, στο Acro, έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, όπως πέρυσι έτσι και φέτος έχει στηθεί ένα “διαφορετικό” party και ένα είναι σίγουρο, ότι η αμεσότητα του Γιώργου Σαμπάνη, η ενέργεια της μοναδικής Τάμτα και η πρωτοεμφανιζόμενη Κατερίνα Λιόλιου σε συνδυασμό με τις μουσικές επιλογές του Dj Αντώνη Δημητριάδη, καθιστούν το ACRO Club ξανά σε μοναδικό προορισμό.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Κων/νος Παλλάκας

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Είσοδος με ποτό 10€

ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ: 213 0185030

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here