H Ελένη Τσαλιγοπούλου μία απο τις πιό καταξιωμένες ερμηνεύτριες του ελληνικού μουσικού στερεώματος κάνει την πρώτη της επίσημη προσωπική εμφάνιση στις ΗΠΑ μαζί με την ορχήστρα της Bogaz Musique, την Παρασκευή, 22 Απριλίου στις 8:30μμ, στο ιστορικό θέατρο του Μανχάτταν The Kaye Playhouse του Κολλεγίου Χάντερ στους 68 δρόμους μεταξύ των λεωφόρων Park και Lexington.
Πρόκειται για μία ξεχωριστή μουσική παράσταση διανθισμένη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κας. Τσαλιγοπούλου αλλά και με ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια που αντιπροσωπεύει όλα αυτά τα χρόνια στην επιτυχημένη της διαδρομή στο Ελληνικό τραγούδι.  Η συναυλία που συν-διοργανώνεται απο τους μή-κερδοσκοπικούς πολιτιστικούς οργανισμούς ΑΚΤΙΝΑ και CYPRECO δίνεται για την στήριξη των κοινωφελών ραδιοτηλεοπτικών ΑΚΤΙΝΑ FM και AKTINA TV και είναι μέρος της δημοφιλής μουσικής σειράς ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ που δύο φορές τον χρόνο, κάθε άνοιξη και φθινόπωρο, φιλοξενεί γνωστούς και διακεκριμένους καλλιτέχνες απο την Ελλάδα που συμμετέχουν για τον ίδιο φιλανθρωπικό σκοπό.

tsaligopoulou_interview_2015_06_011

Αναφερόμενη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2016, η κα. ΄Ελενα Μαρουλλέτη, Πρόεδρος των οργανισμών ΑΚΤΙΝΑ και CYPRECO και παραγωγός της συναυλίας, δήλωσε πώς, «η χαρά αλλά και η τιμή που νοιώθουμε είναι πολύ ιδιαίτερη που στην μεγάλη ομάδα καλλιτεχνών που υποστηρίζουν το κοινωφελές πολιτιστικό μας έργο, έχει ενταχθεί και η κα. Ελένη Τσαλιγοπούλου, μία από τις πιο αξιόλογες και καταξιωμένες καλλιτέχνιδες της Ελλάδας.  Μας τιμά επίσης ιδιαίτερα το γεγονός ότι η συναυλία μας αποτελεί και την πρώτη προσωπική εμφάνιση της κας Τσαλιγοπούλου στις ΗΠΑ η οποία συνοδεύεται από την ορχήστρα της Bogaz Musique που αποτελείται από μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών και σολίστων που στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματικά χαλούν κόσμο με τις εμφανίσεις τους. Η επερχόμενη συναυλία μας στις 22ης Απριλίου θα είναι πραγματικά ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό Μουσικό Ταξίδι γεμάτο από Ελλάδα που θα μείνει σε όλους αξέχαστο!  Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους ομογενείς να είναι μαζί μας για να τραγουδήσουμε παρέα τραγούδια αγαπημένα και διαχρονικά ».

Εισιτήρια για την συναυλία προ-πωλούνται αποκλειστικά μέσω του ΑΚΤΙΝΑ με τηλέφωνο 718-545-1151 και στην Υπεραγορά ΤΙΤΑΝ, 25-56 στους 31 δρόμους στην Αστόρια.  Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα, www.aktinafm.com.

Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσφορά της κας. Τσαλιγοπούλου στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και για την συνεργασία της στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 2016, ο οργανισμός ΑΚΤΙΝΑ θα την τιμήσει με το καθιερωμένο του βραβείο «Διακεκριμένος Καλλιτέχνης του ΑΚΤΙΝΑ» το οποίο απονέμεται αποκλειστικά σε καλλιτέχνες μεγάλης εμβέλειας με πολύχρονη και ξεχωριστή προσφορά στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού.  Η κα. Τσαλιγοπούλου θα είναι η τρίτη κατα σειρά καλλιτέχνης που θα τιμηθεί με αυτό το βραβείο με το οποίο έχουν ήδη τιμηθεί οι δημοφιλείς και μεγάλοι ΄Ελληνες καλλιτέχνες, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας το 2013 και ο Γιάννης Κότσιρας το 2015.  Η κα. Τσαλιγοπούλου θα τιμηθεί επίσης απο την Πόλη της Νέας Υόρκης με Τιμητική Διάκριση εκ μέρους του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κώστα Κωνσταντινίδη.

Την επόμενη, 23 Απριλίου στις 8:30μμ διοργανώνεται και μία δεύτερη συναυλία για τους ομογενείς της Βοστώνης στο φημισμένο θέατρο Berklee Performance Center που δίνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό ΑΚΤΙΝΑ κα το Plaka Entertainment και για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι στην Βοστώνη μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 781-964-5014 και 781-985-9055.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here