Το «Μελωδείον the stage cafe» εγκαινιάζει  τη χειμερινή σεζόν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας την εξαιρετική μπάντα του σε ένα κεφάτο ολοκαίνουριο πρόγραμμα που θα διασκεδάζει και θα ανεβάζει την διάθεση όλων μας αυτόν τον χειμώνα κάθε Σάββατο.

Kατά τη διάρκεια της σεζόν ξεχωριστοί καλεσμένοι, εκπλήξεις και ανατροπές θα είναι πάντα μέρος του προγράμματος!!!

Καλεσμένη τους το Σάββατο 18 Οκτωβρίου
για μια και μοναδική εμφάνιση η ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ

lena_alkaiou_dt_afisa_2014_10

Η Λένα Αλκαίου είναι ίσως η καλύτερη λαϊκή  τραγουδίστρια της νέας γενιάς στην χώρα μας, εκπροσωπώντας επάξια ένα είδος τραγουδιού που έχει πολλούς φανατικούς φίλους. Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του χώρου όπως με τους: Μ. Πλέσσα, Χρ. Νικολόπουλο, Ν. Μαυρουδή, Κ. Μακεδόνα, Γερ. Ανδρεάτο, Γιάν. Νικολάου, Π. Θαλασσινό κ.α.

Στην ερμηνεία της αλλά και σε όλη τη δομή του προγράμματος ο ακροατής σύντομα διαπιστώνει αμεσότητα και μια εντιμότητα που σπάνια συναντά κανείς στις μέρες μας κι έτσι πολύ γρήγορα κοινό και τραγουδίστρια ενώνονται σε μια φωνή, αποδεικνύοντας ότι το καλό Ελληνικό τραγούδι όταν αποδίδεται από τόσο σημαντικούς ερμηνευτές όπως η ένα Λένα Αλκαίου μένει πάντα αξεπέραστο.

Στο «Μελωδείον» θα παρουσιάσει τραγούδια από προσωπικές της δουλειές όπως: «Ίχνος», «Καινούρια σελίδα», «Το μετά» καθώς και τραγούδια πολλών συνθετών που αγαπά.

Η μπάντα του «Μελωδείον the stage cafe» είναι:
Μαριαστέλλα Τζανουδάκη: Τραγούδι
Λάζαρος Σαμαράς:  Ακορντεόν
Νίκος Τρίηρης : Μπουζούκι
Χάρης Παπανικολάου: Κιθάρα, τραγούδι

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014.
Ώρα: 22:30μ.μ.

Μελωδείον the stage cafe
Eπαμεινώνδα 8, Θήβα.
Κρατήσεις: 6985594604.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here