Η περφόρμερ Pavlina Styl μαζί με το εξαιρετικό κουαρτέτο της, θα μας μαγνητίσει για άλλη μια φορά το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Εl Convento del Arte μέσα από μια μουσική παράσταση βασισμένη στο μουσικό θέατρο, το καμπαρέ και τον κινηματογράφο, γεμάτη συναισθηματικές εναλλαγές με σκοπό να παρασύρει το κοινό της, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την αισθαντικότητα της, στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου…

stylianou_pavlina_2018_12_001

Με διάθεση ρετρό και πρωτότυπες διασκευές ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες διαχρονικά τραγούδια του ελληνικού και του διεθνές ρεπερτορίου και μας ταξιδεύει στο Παρίσι και την Belle Époque, στο μεσοπολεμικό Βερολίνο, στο Αmsterdam, στη Νότια Ιταλία, με τελικό προορισμό την Ελλάδα όπου θα μας παρουσιάσει ζωντανά το νέο της τραγούδι «Μαγνήτες»/«Aimants» από το πρώτο της προσωπικό album. 

Μέσα από τις διασκευές, πάντα σε ύφος swing-cabaret με jazz στοιχεία, tango και waltz θα ακουστούν αγαπημένα κομμάτια των J. Brel, Ε. Piaf, C. Aznavour, M. Dietrich, Κ. Weill, Νino Rota, J. Kander, T. Waits, Σ. Κραουνάκη, Ε. Καραΐνδρου κ.α.

Συντελεστές :
Pavlina Styl: Φωνή
Νίκος Καλαντζάκος: Πιάνο
Φοίβος Μποζάς: Σαξόφωνο
Γιώργος Κωστόπουλος: Κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά

Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – ‘Ώρα έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά χωρίς διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
Κρατήσεις: τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10 euro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here