Ο Σωτήρης Τράγκας (φωνή, τενόρο σαξόφωνο, keyboards, κρουστά, σύνθεση) και η Πόπη Νταλαχάνη (φωνή, κιθάρες, keyboards, loops, σύνθεση), που αποτελούν το ντουέτο των Dilemma, συνομιλούν μουσικά με την Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ και δημιουργούν με σεβασμό και αγάπη απέναντι στο έργο της, ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ αφιερωμένο στην πολυβραβευμένη ποιήτρια, με πρωτότυπη μουσική και μία ιδιαίτερη προσέγγιση του ποιητικού της λόγου, που καταγράφεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία.

dilemma_2018_10_001

Η ποίηση της Κατερίνας Αγγελάκη – Ρουκ, βαθιά συναισθηματική και ταυτόχρονα αιχμηρή, συνδυασμένη με τη μουσική άποψη των ανατρεπτικών Dilemma, δημιουργεί εικόνες και συναισθήματα που ταξιδεύουν τον ακροατή σε καινούργια τοπία. Οι Dilemma, στο 6o κατά σειρά άλμπουμ τους, συναντούν τη σπουδαία ποιήτρια και δίνουν προτεραιότητα στον ποιητικό της λόγο, με στιγμές αυτοσχεδιασμού και εμφανή λυρικά και πειραματικά στοιχεία.

«Η ποίηση είναι λογοδοσία της ψυχής και στην ψυχή, ποίηση και μουσική γίνονται ένα… Χάρη στην Πόπη και τον Σωτήρη και στη μουσική αναγέννηση του στίχου που κατόρθωσαν, είναι σαν να βλέπω ένα καινούργιο τοπίο και να ταξιδεύω σε μία μαγική χώρα».
Κατερίνα Αγγελάκη – Ρουκ

Το album κυκλοφορεί σε cd και σε digital ( Ι Tunes, Spotify, Deezer κ.α.) από τη δισκογραφική εταιρεία Ankh Productions

cd_dilemma_2018

Track list
1. Η όραση του έρωτα
2. Η ευλογία της έλλειψης
3. Συνταγή ζωής
4. Απρόσμενη εξέλιξη
5. Πάει και το φεγγάρι
6. Φοβερή ολιγαρχία
7. Ο μαύρος άγγελος
8. Έμιλυ
9. Η νομοτέλεια των δακρύων
10. Με την ψυχή στο στόμα
11. Λαθρεπιβάτης στο όνειρο
12. Τι δίνει η ποίηση και τι παίρνει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here