Η Αφεντούλα Ραζέλη γεννήθηκε με τη μουσική βαθιά ριζωμένη μέσα της. Η φωνή της ζεστή, μελωδική, με ιδιαίτερα χαρακτηριστική χροιά που ξεχωρίζει.

Το ρεπερτόριό της, με αφετηρία τα ρεμπέτικα και σμυρναίικα τραγούδια, έχει επεκταθεί στον χώρο του λαϊκού κι έντεχνου λαϊκού τραγουδιού, μέχρι τις μπαλάντες και τα παραδοσιακά.

Αγαπημένη τραγουδίστρια της γενιάς της, με υψηλή μουσική αισθητική, ύφος διαχρονικό, ερμηνεία συγκλονιστική και φωνή μαγευτική, καθηλώνει το κοινό με τις «νότες των λυγμών» της ψυχής της. Με την ξεχωριστή και σπάνια χροιά της, το πηγαίο συναίσθημά της και τις προσεκτικά διαλεγμένες επιλογές της, δημιούργησε τη προσωπική φωνητική της «γλώσσα».

Η Αφεντούλα Ραζέλη συνεργάστηκε με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές (Βαγγέλης Κορακάκης, Χρ. Νικολόπουλος, Μαν. Ρασούλης, Μπ. Τσέρτος, Χ. Αλεξίου, Ελ. Αρβανιτάκη, Μαίρη Λίντα, Γερ. Ανδρεάτος, Βασιλης Λέκκας και πολλοί άλλοι)

Αυτόν τον καιρό, εμφανίζεται στο Galata Gazi, στο Γκάζι, κάθε Κυριακή μεσημέρι σε ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, των Παπαϊωάννου, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Πάνου, Καλδάρα, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανού και πολλών άλλων μεγάλων συνθετών. Στις κυριακάτικες εμφανίσεις της, με την αραχνοΰφαντη ερμηνεία της που μαγεύει, θα χαρίσει στο κοινό τη μαγεία και το ταξίδι στα όνειρα των στίχων.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου
και κάθε Κυριακή στις 15:00

Galata Gazi
Τριπτολέμου 8, Γκάζι
Τηλ. 210 3410222

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here