Tην έχουν χαρακτηρίσει μετενσάρκωση της Janis Joplin και αυτό διαπιστώνεται εύκολα από τις πρώτες νότες που βγαίνουν από το στόμα της. Aλλωστε την ενσάρκωσε επί σκηνής στο Broadway, στο musical αφιερωμένο στη ζωή της Joplin

Η Beth Hart είναι μια  από τις πιο σημαντικές φωνές της blues rock εδώ και πολλά χρόνια, με μια καριέρα που την έφερε κοντά στα βραβεία Grammy αλλά και σε σημαντικούς μουσικούς με τους οποίους συνεργάστηκε: Jeff Beck , Joe Bonamassa, Buddy Guy και Slash.

beth_hart_2015_05_001

Αυτή η τόσο ιδιαίτερη φωνή, έρχεται στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι, για μια συναυλία στις 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολη, στα πλαίσια της ευρωπαικής της περιοδείας.

Στην πρώτη της αθηναική εμφάνιση θα μας παρουσιάσει μια επιλογή από τραγούδια της καριέρας της και τραγούδια από το νέο της album “ Better than home”.

Λίγο πρίν τον ερχομό της δηλώνει: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω στην Ελλάδα, στην πιο ιστορική πόλη του κόσμου, την Αθήνα. Ξέρω, διαβάζω και ακούω για τις δυσκολίες που περνούν οι Ελληνες και συμπάσχω. Ελπίζω, για το διάστημα που θα παίξω, να φέρω λίγο φως στις καρδιές τους, ευτυχία και χαμόγελο».

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στα παρακάτω σημεία πώλησης:
viva.gr, PUBLIC, IANOS, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Media Markt & Mojo Club (Παπαδιαμαντοπούλου 36)

Προπώληση: ( περιορισμένος αριθμός):  20€ (όρθιοι),  25€ (καθήμενοι)
22€  όρθιοι και 27 € καθήμενοι

Στην είσοδο:  25 € όρθιοι, 30 καθήμενοι

Λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, οι τιμές προπώλησης θα ισχύουν και στο ταμείο, πράγμα που σημαίνει ότι η τιμή εισιτηρίου για ορθίους είναι τα 22 ευρώ και για καθήμενους τα 27 ευρώ.

Τεχνλόπολις Δ. Αθηναίων
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here