Το δημοφιλές συγκρότημα έχει ετοιμάσει για εσάς βραδιές που θα σας θυμίσουν τα αξέχαστα πάρτι της δεκαετίας του ’60 με γνωστά τραγούδια κορυφαίων ξένων συγκροτημάτων όπως οι Beatles, αλλά και με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες που καταξίωσαν παγκοσμίως τους Charms και τους κρατούσαν επί χρόνια στις πρώτες θέσεις των charts.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ελάτε στο Kremlino να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε με όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Να θυμηθούμε τα πάρτι, τους έρωτες και να ερωτευτούμε ξανά.

charms_2018_12

Μια μουσική αναδρομή για τους νοσταλγούς της εποχής της αθωότητας και για τους νεότερους που θέλουν να μυηθούν στους ξέφρενους ρυθμούς του παρελθόντος: swings, ιταλικά τραγούδια, rock ‘n’ roll και φυσικά τα τραγούδια με τα οποία μας συστήθηκαν οι Charms χρόνια πριν, όπως «Το τρελοκόριτσο», «Έξω από τον κόσμο», «Γλυκιά αγαπημένη». Ας γίνουμε μια παρέα σε ένα πάρτι για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες, αφιερωμένο σε όσους μένουν για πάντα παιδιά! Συνοδοιπόρος σε αυτό το party η εξαιρετικών φωνητικών δυνατότήτων Stellia Gourloni.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Kremlino
Χαΐδαρίου 6 & Κάστορος, Πειραιάς
Τηλ. 210 4100010

Είσοδος: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί
11 ευρώ φοιτητικό / ανέργων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here