Οι Dilemma εμφανίζονται την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 20.30, στο πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό. Παρουσιάζουν μια μουσική βραδιά με δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις, αγαπημένες μουσικές επιλογές αλλά και τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ τους, σε ποίηση της σπουδαίας Κατερίνας Αγγελάκη – Ρουκ, παρουσία της ίδιας. Η κα. Αγγελάκη-Ρουκ θα συμμετέχει διαβάζοντας κάποια από τα ποιήματά της που μελοποιήθηκαν από τους μουσικούς, χαρίζοντας άλλη διάσταση και πρόσθετο ενδιαφέρον στη μουσική παράσταση.

dilemma_aggelaki_rouk_2018_11_001

Οι Dilemma (Πόπη Νταλαχάνη & Σωτήρης Τράγκας), δυο ιδιαίτεροι μουσικοί δημιουργοί, εμφανίστηκαν στη δισκογραφία το 2009 και ήδη από το πρώτο τους άλμπουμ έκαναν αίσθηση και χαρακτηρίστηκαν ως ένα από τα πιο πρωτότυπα και επιτυχημένα ανατρεπτικά σχήματα στην ελληνική σκηνή, εξαιτίας αυτής της σύνθεσης οργάνων και ερμηνείας που πρότειναν. Σαξόφωνα, κιθάρες, 2 φωνές και live electronics εμπλέκονται σ’ ένα παιχνίδι με αναπάντεχους μουσικούς διαλόγους & ρυθμικές εξάρσεις, και μας καλούν σε έναν καταιγισμό ήχων και λόγου, σε μία εναλλαγή λυρισμού και αυτοσχεδιασμού.

Οι Dilemma, δημιουργώντας μαγικές ατμόσφαιρες, συνεπαίρνουν το θεατή σε ένα πλούσιο ταξίδι ήχων και λέξεων, σ’ ένα πρωτότυπο μουσικό σύμπαν, που δημιουργούν και αναπλάθουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Dilemma: μουσική επιμέλεια
Πόπη Νταλαχάνη: φωνή, κιθάρες, loops
Σωτήρης Τράγκας: φωνή, σαξόφωνο, φυσαρμόνικες
Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ : Απαγγελία

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018
στις 8:30μμ

Πολιτιστικό κέντρο Μπενετάτου
Δρόση 2 & Δροσίνη – Ψυχικό

Ελεύθερη είσοδος – Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο: 2106745135

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here