Το Σάββατο 16 Μαΐου, η DUSK ξεπερνάει τα όρια των «τειχών» των Αθηνών, πραγματοποιώντας μία εμφάνιση στον παραμυθένιο Τόπο Τεχνών Χώρα στη Λαμία.

Με τα κομμάτια του album “The Debut of Crossing the Lines”, το νεογέννητο single της “Dolphin”, καθώς & αγαπημένα της τραγούδια, «μεταμφιεσμένα» με τον δικό της ήχο, θα καλέσει ξωτικά & θα ξορκίσει δράκους… σε ένα full band set, περιτριγυρισμένο από τη μαγική μυρωδιά της Άνοιξης.

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “What are the chances?”, από τη “The Sound of Everything”, με την οποία συνεργάστηκε και για τις επόμενες κυκλοφορίες της. Το οικείο “Chances”, αναδεικνυόμενο από το Jumping Fish ως το καλύτερο τραγούδι ανερχόμενου καλλιτέχνη για το 3ο τετράμηνο του 2013, άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album “The Debut of Crossing the Lines”, το οποίο κυκλοφόρησε έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους, τον Απρίλιο του 2014. Στη συνέχεια, στήνοντας την επίλεκτη μπάντα της, ξεκίνησε εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές τις οποίες & συνεχίζει έκτοτε.

Το νέο της single, “Dolphin”,σε παραγωγή του Greggy K., κυκλοφόρησε τον Απρίλιο κάνοντας μια εισαγωγή και «αφιέρωση» πίστης στην αγάπη και στο Βαθύ Μπλε του καλοκαιριού.

dusk_afisa_2015_05

Μαζί με την DUSK παίζουν οι:
Matina Sous Peau: βιολί, synth, φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα, ukulele
Δαυίδ Μπρομοίρας: μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας: drums

Τόπος Τεχνών Χώρα
Λελέικα Υπάτης
Πληροφορίες: τηλ. 22310 51075

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 7 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here