Η Ελένη Τσαλιγοπούλου ύστερα από έναν χειμώνα πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία και μας προσκαλεί σε μία συναρπαστική συναυλία!

Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στη «ΜΙΚΡΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ» (Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη, Φασούλα Λεμεσός Κύπρου). Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του ΠΑΣΥΚΑΦ (Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών & Φίλων)

Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, αγαπημένα τραγούδια και ερμηνείες που καθηλώνουν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τη συνοδεύουν, παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι ένα πολύχρωμο ηχητικό τοπίο, λουσμένο στο φως της Μεσογείου.

Οι ιδιαίτερες ηλεκτρικές κιθάρες και τα κρουστά συναντιούνται με το κανονάκι, το βιολί και τους μπαγλαμάδες, σε έναν μεθυστικό μουσικό διάλογο ανάμεσα στη φλόγα της Ανατολής και το πάθος της Δύσης.

Η νέα ηχητική προσέγγιση, η προσεκτική επιλογή των τραγουδιών –από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της, η αισθαντική της ερμηνεία και ο μοναδικός τρόπος που η Ελένη Τσαλιγοπούλου επικοινωνεί με το κοινό στα live της, υπόσχονται μία απολαυστική, διονυσιακή και ασυνήθιστη συναυλιακή εμπειρία.

tsaligopoulou_2015_09

Μαζί της οι μουσικοί:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος – κιθάρες, μπαγλαμά
Αριστείδης Χατζησταύρου – κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας – κανονάκι, βιολί
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Ηχοληψία – Τάκης Σπυρόπουλος

«ΜΙΚΡΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ»
Πάρκο Γλυπτικής Φίλιππου Γιαπάνη, Φασούλα Λεμεσός, Κύπρος
Πληροφορίες και Κρατήσεις: 00357 25747750

Ώρα: 20:30

*Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του ΠΑΣΥΚΑΦ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here